Kylpyaltaan kevätsiivous

Koulun alue käsittää sekä varsinaisen koulurakennuksen että pihamaat ja muut siellä olevat rakennukset ja paikat, kuten esimerkiksi huispauskentän, järven, Kielletyn Metsän, kasvihuoneet ja muut vastaavat.

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Armstrong Jones
Taikuri
Viestit: 27
Liittynyt: 19. Heinäkuuta 2020, 12:10
Tupa: Rohkelikko

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Armstrong Jones »

Armstrong katsoi Henryä pitkään. Tämä halusi syödä eiliset katkarapuvoileivät? Aika ällöttävää. Armstrong näytti hivenen pahoinvoivalta ajatellessaan seurauksia siitä mitä tapahtuisi jos Henry leivät söisi. Täytyisi varmistaa, ettei tämä söisi niitä ainakaan luokassa... Paitsi kun Armstrong ei edes menisi sinne! Miten nyt tästäkin päästäisi eroon?

Armstrong sai katsoa myös Colinia pitkään. Sensei? Eihän tuon puheesta saanut mitään selkoa!
"Ei sitä tiedä, tänne voi ilmestyä ketä vain" Armstrong tokaisi. "Ei minunkaan pitänyt tänne tulla, mutta... nyt kävi näin. Joten... kaikki on mahdollista."

Armstrong mietti mistä aloittaisi. Hänen vahvuuksiinsa ei kuulunut kylpyhuoneen pesu, eikä oikeastaan siivoaminen noin muutenkaan. Kotitontut siivosivat pääosin kotona. Armstrong rullasi hihat ylös ja otti desinfiontiaineen käteensä.
"Tällä on varmaan hyvä aloittaa? Desinfioidaan kaikkien... hiet pois ammeesta?" Armstrong kysyi puuskupuheilta. Armstrong vilkaisi vielä pesuaiheita ja niiden vieressä olevia hanskoja. "Mitä varten nuo hanskat ovat?"
Henry Fitzgerald
Taikuri
Viestit: 31
Liittynyt: 4. Syyskuuta 2020, 11:30
Tupa: Puuskupuh

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Henry Fitzgerald »

Henryn sormet pysähtyivät kesken kauluspaidan nappien avaamisen, kun Colin kysyi hänen jälki-istunnoistaan. Opettajat tietäisivät varmaan vastauksen paremmin, sillä hän itse ei varsinaisesti pitänyt kirjaa jälki-istunnoistaan - ainakaan niistä, jotka oli jo istuttu.

"Tarpeeksi usein tietääkseni, etten haluaisi sinne enää enempää", hän totesi lopulta jatkaen sitten nappien avaamista, kun Colin siirtyi selittämään jotain muuta.

"Mikä on sensei? Joku siivousväline?" Henry kysyi pudottaen kauluspaitansa kaakelilattialle ja siirtyen sitten vyönsä avaamisen pariin. Häneltä löytyi enemmän lihaksia kuin olisi ehkä voinut olettaa ottaen huomioon, että viulunsoitto ei varsinaisesti ollut mikään urheilulaji. Ei hän mikään adonis ollut, mutta ehkä jotakin, mitä voisi löytyä keskinkertaisen postimyyntikuvaston alusvaateosiosta.

"... miten pitkään oikein olet ollut täällä?" Henry kysyi hieman epäilevään sävyyn ja vilkaisi Colinia miettien samalla, koska oli viimeksi mahtanut nähdä tämän tuvassa. Oliko tämä jäänyt jumiin kylpyhuoneeseen?

"Ketä vain?" Henry toisti kurtistaen kulmiaan samaan aikaan, kun hänen koulupuvun housunsa putosivat mytyksi hänen nilkkoihinsa lattialle. Mutta no, olihan hänellä sentään vielä bokserinsa jalassa. Mikä oli melkein sama asia kuin uimapuku. Ja hänen bokserinsa peittivät kyllä enemmän kuin Martinin speedot. Ja tämä oli sentään kylpyhuone.

Henry astui pois housumytystään ja potkaisi kangaskasan paitansa kanssa samaan läjään ennen kuin siirtyi istumaan altaan reunalle. Hän katseli vieressään kaakelilla olevaa epämääräistä tahraa Armstrongin selittäessä jotain hiestä.

"...luulen, että hiki ei ole suurin ongelmamme", hän totesi ennen kuin pudottautui tyhjän altaan pohjalle, katsoen tarkkaan ettei ottanut kädellään tukea siitä kohdasta, jossa tahra oli. Hän kummasteli hetken Armstrongin kysymystä hanskaista, kunnes muisti, että tämä ei varmaan ollut koskaan eläessään siivonnut, kun kotitontut hoitivat sellaiset asiat.

"Ne ovat siksi, ettei tarvitse paljain käsin koskea... hikeen", Henry valisti Armstrongia, säästäen tämän kuitenkin ikävemmiltä yksityiskohdilta, "voitko antaa minulle ne ja harjan ja sen pesuaineen?"

"... ja taikasauvani?" hän vielä lisäsi yritettyään tuloksetta vetää sauvansa esiin bokseriensa olemattomasta taskusta, "se on varmaan housujeni taskussa."
Henry Fitzgerald || 7. luokka || Puuskupuh || Johtajapoika
"I don't really care about
If you love me, if you hate me
You can't save me, baby"
Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

Colin naurahti vähän, kun senseitä kuviteltiin siivousvälineeksi. ”Ei, vaan se tarkoittaa opettajaa”, hän selvensi. Olisi kyllä aika hauska, jos opettaja olisi siivousväline!

Muiden mielestä paikalle voisi tulla kuka tahansa, mikä olikin totta. Jos toiset eivät olisi tulleet, Colin olisikin vain ollut yksin. Ensimmäinen tulija kysyikin, miten kauan Colin oli ollut täällä. Itse asiassa varsinaista aikaa Colin ei itsekään tiennyt. Piti vähän ajatella.
”Ööh, en mä oikein tiiä. Joku tunti varmaan”, hän kohautti lopuksi olkiaan. Ei omalla täällä ololla ollut niin suurta merkitystä. Ehkä hän olikin ollut jo kaksi tuntia. Ken tietää. Oma katse katseli kyllä, kun ensimmäinen tulija jatkoi riisuutumistaan.

Jos toisilla oli jonkinlainen suunnitelma, niin se meni Colinilta ihan ohitse.
”Saanks mä ihan suoraan kysyy, miks sä strippaat?” Colin kysyi – ja oikeastaan kysyikin jo aika suorasti tätä mitä oli tarkoitus kysyä.
”Onks se meidän suurin ongelma?” hän vielä lisäsi viitaten tähän toisen tulijan vaatetukseen. Ei sillä, että se haittaisi häntä itseään. Kaikilla on tietenkin omat mieltymyksensä, ja Colin oli aika ymmärtäväinen ja avoin kaikelle. Oikeasti, jopa kaikelle vähintäänkin oudoksi tai omaleimaiseksi kuvattavalle. Jos vieraili edes puolilla niistä kaikista sivustoista ja alustoista, joita Colin käytti, niin tämä oli ehkä vielä harmitonta. Totta puhuakseen oli se muutenkin aika harmitonta.

Siivousaineista ja -välineistä Colin ei tiennyt juurikaan. Jotkin hajut hän kylläkin osasi tunnistaa ja sanoa, käytettiinkö sitäkin kotona vai ei. Ja… siihen tieto sitten loppuikin.
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy
Armstrong Jones
Taikuri
Viestit: 27
Liittynyt: 19. Heinäkuuta 2020, 12:10
Tupa: Rohkelikko

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Armstrong Jones »

Armstrong katsoi pitkään Henryä, joka riisuitui boksereilleen. Näinkö sitä siivousta tehtiin? Kotitontut eivät kyllä riisuneet koskaan mitään siivotessaan, mutta ehkä se oli eri juttu velhoilla ja kotitontuilla joten Armstrong otti Henrystä mallia ja riisui omat vaatteensa. Tottahan toki Henryn täytyi tietää paremmin, kun tällä oli majatalo ja kaikkea! Siellä täytyi siivota eivätkä kotitontut ehtineet mitenkään tehdä kaikkialleen. Armstrong oli juuri laskemassa housujansa niin, että olisi ollut vain silkkiboksereineen keskellä kylpyhuonetta, kun Colin kyseenalaisti tämän jutun. Siinä Armstrong sitten seisoi, housut kintussa odottaen jatko-ohjeita Henryltä.

"No, minä ainakin sitten käytän hanskoja, sillä minä en halua koskea muiden hikeen. Ällöttävää." Armstrong sanoi nyrpistäen nenäänsä. Hän kurottautui ottamaan Henrylle pesuaineen ja hanskat ja ojensi ne tälle. "Otatko sinä..?" Armstrong kysyi Colinilta, sillä ei yhtään tiennyt mitä tämä meinasi. Jos Armstrong voisi arvata, Colin jäisi laiskottelemaan sillä välin kun Armstrong ja Henry siivoaisivat... eli tekisi Armstrongin työn. Armstrong olisi ollut oiva valinta musisointiin ja laiskotteluun.
Henry Fitzgerald
Taikuri
Viestit: 31
Liittynyt: 4. Syyskuuta 2020, 11:30
Tupa: Puuskupuh

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Henry Fitzgerald »

Henry katseli Colinia altaan pohjalta kuin tämän kysymys olisi ollut aivan typerä.

"En tahdo kastella koulupukuani?" hän vastasi lopulta, hieman kysyvän sävyn hiipiessä ääneensä, koska tupatoverin kysymys sai hänet nyt epäilemään, oliko hänen ajatukstenjuoksussaan jotain vikaa. Toisaalta, Colin oli ollut juuri äskettäin hankkimassa itselleen vapaaehtoisesti aivotärähdystä ja kertonut tanssineensa ennenkin kaikissa liukkaissa paikoissa, joten... ehkä tämänkään arviointikyky ei ollut ihan siitä parhaasta päästä.

Siitä hän sen sijaan yllättyi, että Armstrongkin alkoi riisuutua - ei tosin varsinaisesti mitenkään negatiivisesti. Hän ei ollut vain odottanut, että rohkelikkopoika olisi näin valmis likaamaan kätensä. Ja... kaiken muunkin. Siksihän hän oli itse uhrautunut! Myös Armstrongin silkkibokserit pääsivät hieman yllättämään hänet. Hän ei tiennyt, että kukaan pukeutuisi siivouspäivään niin hienosti - ja vielä jos luuli olevansa menossa vain siivoamaan nuotteja orkesterin treenihuoneesta, kuten Armstrongin alun perin oli pitänyt tehdä.

"En tiennyt, että tänne oli pukukoodi", Henry totesi ääneen katse edelleen boksereissa, jotka näyttivät siltä, että maksoivat varmaan yhtä paljon kuin hänen vanhempiensa majatalo teki voittoa kuukaudessa. Hän otti kuitenkin vastaan Armstrongin tarjoamat hanskat ja pesuaineen.

"Ja se harja ja taikasauva...?" hän vielä lisäsi odottavaisen näköisenä. Ei hän nyt pelkillä käsillään ajatellut hinkata allasta puhtaaksi, oli hanskat tai ei. Hän laski pesuaineputelin altaan pohjalle ja alkoi sitten vetää siivoushanskoja käsiinsä.
Henry Fitzgerald || 7. luokka || Puuskupuh || Johtajapoika
"I don't really care about
If you love me, if you hate me
You can't save me, baby"
Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

”En tahdo kastella koulupukuani?”
Colinin saama vastaus oli ehkä vähän outo, jos tämä ilmaisu sallitaan. Tai sitten se johtui vain siitä, että hän itse ei kovinkaan paljon välittänyt oman koulupukunsa kunnosta.

”Okeei”, hän vain tyytyi sanomaan, hymyilemään ja vähän katselemaan. Viimeistä toki ihan vain siitä syystä, että harvemmin hän näki ja koki itseään vanhempia oppilaita näin vähissä vaatteissa. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että vaikka tämä olikin kylpyhuone, niin suurta allasfiilistä tässä ei ollut, kun ei ollut vettä, ilon kiljahduksia ja musiikkia.

Yksi ei selvästi riittänyt, sillä kun Colin vilkaisi uusiksi Jonesiin, oli tämäkin vähentänyt vaatekertaa yhtä runsaalla otteella kuin ensimmäinen tulija. Okeei. Ennen kuin Colin oli ehtinyt kommentoida huomiota, jatkoi ensimmäinen tulija siitä, ettei tiennyt täällä olevan jotain pukukoodia.

”No mä en tiennyt, että tää on joku yleinen strippailupaikka”, Colin vastaili ja vinkkasi silmää kummallekin.
”Mutta ei mua kyllä haittaa”, hän lisäsi, sillä hän ei tuntenut oloaan epämukavaksi. Tämä oli jollain tavalla aika hauska juttu.

Jones sitten tarjosi hanskoja kysyen ottaisiko Colin niitä. Hetkisen aikaa hän katseli niitä ennen kuin osasi yhdistää hanskat ja vähäpukeisen kaksikon yhdeksi jutuksi ja päätti, että parempi tarkistaa: ”Niinku mihin käyttöön? En kyllä ole sinkku, mutta…” Tarkempaa selitystä ei kaivattu. Toki hän voisi tehdä jotakin, mutta… ei läheskään kaikkea. Vai olisiko auttaa parempi ilmaisu kuin tekeminen?
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy
Armstrong Jones
Taikuri
Viestit: 27
Liittynyt: 19. Heinäkuuta 2020, 12:10
Tupa: Rohkelikko

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Armstrong Jones »

Henry oli riisunut koulupukunsa koska ei halunnut, että se kastuisi. Aivan. Aika fiksua. Olisihan se kurja jos koulupuku kastuisi tässä tohinassa, etenkin kun piti mennä vielä jatkamaan hommia... tai vakoilua, minne ikinä päätyisikään. Armstrongin olisi pakko karistaa Henry pois kintereiltään, jotta tietäisi mitä Harrietin ja Travisin välillä tapahtui. Ja no, märällä koulupuvulla olisi ikävä mennä sinnekkin, olivathan luihuiset päätyneet ulos pesemään ikkunoita.

No, Henryn hyvien perustelujen päätteeksi Armstrong laski loppuun koulupukunsa housut. Tilanne oli aika kummallinen. Armstrong oli tottunut siihen, että makuusalissa hän pikaiseen vaihtoi pyjamat päälleen, mutta että boksereissa siivoamassa... se jos jokin oli kummallista. Mutta jos tämä nyt kerran oli normaalia kylpyhuoneen siivoamista, pitäisihän siihen oppia! Olihan se kuitenkin selvää, ettei Armstrong heti saisi kotitonttua kun muuttaisi kotoa. Siinä vaiheessa Armstrongin tulisi itse huolehtia kodistaan ja kotinsa kylpyhuoneesta joten nyt oli hyvä aika opetella! Vähän häntä ihmetytti kun Colin sanoi, ettei häntä haitannut tämä, mutta ehkä normaalisti kylpyhuone pestiin yksin. Itseasiassa kun Armstrong tarkemmin ajatteli, kotitontut olivat aina yksin pesemässä kylpyhuonetta. Ja Colinkin oli alunperin määrätty tänne yksin! Joten... ehkä se oli normaalia, että kylpyhuonetta pestiin yksin. Etenkin jos se tapahtui näin vähissä vaatteissa. Se myös selventäisi sen miksi Colin alunperin ei ollut siivoamassa...
"Sinun ei tarvitse ottaa koulupukuasi pois, se on ihan okei!" Armstrong sanoi Colinille ritarillisesti. Tämä oli valvojaoppilaan tehtävä. Tehdä nuorempien oppilaiden olo mukavaksi.

Colin ihmetteli mihin tarvitsisi kumihanskoja.
"No, minä en halua hikeen koskea.. mutta omapa on valintasi." Armstrong sanoi ja laittoi kumihanskat käteensä. Sitten hän nappasi harjan ja meni tonkimaan Henryn housuista taikasauvaa.
"Minä luulen Henry, että olisit saanut jo taikasauvasi jos olisit itse sen hakenut etkä komentanut muita" Armstrong totesi Henrylle samalla kun vei harjan ja taikasauvan tälle.

"Okei. Mistä minä aloitan? Tulenko myös sinne?" Armstrong kysyi Henryltä. "Vai desinfioinko lattiat? Tässä purkissa lukee, että tätä täytyy suihkuttaa..." Armstrong sanoi lukien desinfiointiainetta.
Henry Fitzgerald
Taikuri
Viestit: 31
Liittynyt: 4. Syyskuuta 2020, 11:30
Tupa: Puuskupuh

Re: Kylpyaltaan kevätsiivous

Viesti Kirjoittaja Henry Fitzgerald »

Colinin 'Okeei' ei kuulostanut kauhean vakuuttuneelta, ja sai Henryn tuntemaan edelleen olonsa vähän epävarmaksi. Eikö hän sittenkään osannut edes siivota? Pojan lisätessä, ettei tiennyt tämän olevan yleinen strippailupaikka, Henryn kulmat kurtistuivat vielä enemmän. Heillä oli selvästi hyvin erilainen käsitys kylpyhuoneista.

"...eikö kylpyhuone nimenomaan ole yleinen strippailupaikka? Vai kylvetkö sinä vaatteet päällä?" hän kysyi nostaen pesuainepullon sitten käteensä ja alkaen ruiskutella siitä pesuainetta altaan pohjalle ja seinille. Yrittäen samalla olla varovainen askelissaan, jotta ei itse liukastuisi ja halkaisisi kalloaan. Kylpyhuoneen peseminen oli vaarallista.

Colin selvästi ei myöskään tahtonut ottaa Armstrongin tarjoamia kumihanskoja, vedoten siihen, että ei ollut sinkku, mikä tietysti sai Henryn verenpaineen hieman nousemaan. Niin tyypillistä!

"Kyllä varattujenkin pitää siivota. Et voi odottaa tyttöystäväsi aina siivoavan puolestasi!" hän julisti, kävellen sitten takaisin altaan laidalle ottamaan vastaan Armstrongin ojentaman harjan ja taikasauvan.

"Liikaa vaivaa", hän totesi tälle, "kiivetä pois täältä." Tai siis enemmänkin ehkä niin, että siitä oli Armstrongille vähemmän vaivaa kuin häenlle, koska tämä oli lähempänä, mutta selvästikin sellainen konsepti oli tälle vieras. Mutta piti kai yrittää ymmärtää Jonesia, kun tämä oli tottunut siihen, että kotitontut tekivät kaiken.

Armstrongin kysyessä, pitäisikö hänenkin tulla altaaseen, Henry silmäili hetken ympärilleen urakkaa arvioiden ennen kuin vastasi.

"Voit ottaa lattiat. Selviän tästä varmaan yksinkin", hän totesi. Allas ei kuitenkaan ollut niin iso ja toisaalta lattiapinta-alaakin oli aika paljon, joten olisi varmasti parempi, että sitäkin aloitettaisiin, jotta täältä päästäisiin joskus poiskin. Hän ei kuitenkaan maininnut ääneen, että lattian siivoamista varten ei välttämättä olisi tarvinnut riisua kaikkia vaatteita. Jos edes mitään. Mutta olisi ollut ikävää nolata Armstrong sillä tavalla. Ja vielä ikävämpää, jos tämä oli kyllä tiennyt sen, mutta ottanut silti vaatteensa pois... muista syistä. Joten oli luultavasti parempi vain olla hiljaa ja tehdä töitä.

Niinpä hän heilautti taikasauvaansa ammeen korkin suuntaan ja leijutti sen paikalleen altaan pohjaan ennen kuin toisella heilautuksella avasi yhden ammeen reunalla olevista vesihanoista. Vesi, joka ammeeseen alkoi virrata, oli hennon vaaleanpunaista, ja ilman täytti vieno ruusun tuoksu.

"Ei, ei, ei", Henry mutisi itsekseen sulkien hanan nopeasti ja katsellen sitten ammeen reunoja kiertävi lukuisia vesihanoja. "Mikä näistä oikein on tavallista vettä...?" hän kysyi muilta kahdelta, joista ainakin Armstrongin varmaan valvojaoppilaana pitäisi tietää näistä häntä paremmin.

//Roolipelipisteet palkittu tähän saakka. -Caine
Henry Fitzgerald || 7. luokka || Puuskupuh || Johtajapoika
"I don't really care about
If you love me, if you hate me
You can't save me, baby"
Vastaa Viestiin