Chatpelin ilmoittaminen (2021-2022)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Sebastian Madison
Ylläpidon kätyri
Viestit: 959
Liittynyt: 27. Joulukuuta 2013, 11:00
Tupa: Rohkelikko

Chatpelin ilmoittaminen (2021-2022)

Viesti Kirjoittaja Sebastian Madison »

Tähän topiikkiin ilmoitetaan pelattuja chatpelejä, jotta niistä voi ansaita roolipelipisteitä. Chatpeleistä saa 5 pistettä / 1 h peliä, 4 tunnin aikarajalla. Tätä pidempiä pelejä saa toki pelata, mutta yhdestä chatpelistä voi saada korkeintaan 20 pistettä. Tämän lisäksi chatpeleistä myönnetään 0-2 bonuspistettä tiivistelmästä. Chatpelit tulee täysiä pisteitä varten ilmoittaa 2 viikon kuluessa niiden pelaamisesta. 2-4 viikon kuluessa ilmoitetuista peleistä saa 50 % täysistä pisteistä ja tätä vanhemmista peleistä ei saa pisteitä enää lainkaan. Muistathan siis ilmoittaa pelisi mahdollisimman pian pelaamisen jälkeen! Tiivistelmäkin on helpompi kirjoittaa, kun pelin tapahtumat ovat vielä tuoreena mielessä. Jokaisen chatpelissä olleen pelaajan on kirjoitettava oma tiivistelmänsä pelistä, jotta voi ansaita omat pisteensä! Peleistä kirjoitettuja tiivistelmiä saatetaan käyttää sellaisenaan tai yhdisteltyinä aikajanalla tai muissa paikoissa, joissa AM:in in-game-tapahtumia listataan.

Ilmoita jokainen peli erillisenä viestinään! Tämä helpottaa pisteytystä. (Jos sinulla on ollut useampi eri hahmo samassa pelissä mukana, tämän voi ilmoittaa yhdessä ja samassa viestissä, koska jokaisesta pelistä saa pisteet vain kerran hahmomäärästä riippumatta.)

Peleistä ilmoitetaan seuraavat tiedot (tähdellä merkityt ovat pakollisia):

*Pelattu: (minä päivänä peli on pelattu IRL)
*Pelissä mukana: (ketkä hahmot pelissä olivat mukana)
*Peliaika: (arviosi pelin kestosta noin puolen tunnin tarkkuudella, mahdolliset tauot poisluettuna ja vain siltä osin kun oma hahmosi oli mukana)
Pelin ajankohta: (mihin ajankohtaan peli sijoittuu in-game)
Pelipaikka: (missä peli tapahtui in-game)
*Tiivistelmä: (lyhyehkö tiivistelmä pelin tapahtumista omin sanoin kirjoitettuna)

Koodi: Valitse kaikki

[b]Pelattu:[/b]
[b]Pelissä mukana:[/b]
[b]Peliaika:[/b]
[b]Pelin ajankohta:[/b]
[b]Pelipaikka:[/b]
[b]Tiivistelmä:[/b]
Chat- ja foorumiroolipelit pisteytetään noin 1-2 kertaa kuukaudessa eli älä ihmettele, jos pisteesi viipyvät useamman viikon pelin ilmoittamisen jälkeen!
Sebastian Madison || Yliopisto || Moderaattori
Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2021-2022)

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

Jeee, olen eka. Tämä ei ole edes eka peli, jonka pelasin. xD

Pelattu: 4.10.2021
Pelissä mukana: Colin Quill, Timothy Morgan
Peliaika: 4h(?)
Pelin ajankohta: 3.10.2021
Pelipaikka: kauempana linnasta, puiden suojassa
Tiivistelmä: Colin oli vähän kauempana linnasta Colbyn nahkatakki päällä nauttimassa raitista ulkoilmaa ja aikeissa polttaa takin taskussa ollutta tupakkaa. Tulitikkuaski oli valitettavasti loppu, joten ensimmäiseltä tulijalta kysyttiinkin sytkäriä. Kyseessä oli Timmy, jolla ei sellaista ollut tarjota, mutta tällä oli taikasauva, joka myös kykeni moiseen. Colin sitten siinä ensimmäistä kertaa polttaessa koitti olla tosi cooli ja ratkaista viime pullonpyörityksen aikana esiin tullut ongelma ottamalla se suoraan puheeksi Timmyn kanssa. Tästä syystä Colin pyysikin saada Timmyltä pakit, vaikka tiesikin tämän olevan jo suhteessa jne. jne. jne.

//21 pistettä -Caine
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy
Avatar
Cordelia Norrington
Merilehmä
Viestit: 258
Liittynyt: 5. Toukokuuta 2021, 15:24
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2021-2022)

Viesti Kirjoittaja Cordelia Norrington »

Pelattu: 24.10 & 6.11
Pelissä mukana: Cordelia Norrington ja Laetitia Lefebvre
Peliaika:5h + 3,5h
Pelin ajankohta: Sunnuntai 24.10.
Pelipaikka: Salakäytävä
Tiivistelmä: Cordelia oli eksynyt erääseen käytävään, jossa sattui sitten kompastumaan. Sen seurauksena hän jotenkin päätyi putoamaan salakäytävään, jossa olikin yllättäen pehmusteena tyynyjä vastassa. Käytävän sopukasta löytyi lukemassa ollut Lea, jonka kanssa rupattelivat jonkin aikaa ihan niitä näitä. Kesken juttutuokion alkoi tapahtua, kun salakäytävä alkoi sortua. Kaksikko jäi jumiin kiviröykkiön taakse, mikä oli varsin ikävää, kun molemmat sattuvat kärsimään ahtaanpaikan kammosta. Siinä hermostuksen keskellä he kuitenkin yrittivät parhaansa mukaan saada kiviä pois, mutta eivät oikein onnistuneet. Lopulta kivet kuitenkin palasivat paikalleen. Ilmeisesti joku opettaja oli huomannut sortuman ja korjasi sen sitten ennalleen. Kaksikko lähti kohti keittiötä tarkoituksena lievittää hermojaan kupillisella lämmintä kaakaota.

//21 pistettä -Caine
Cordelia Norrington - Parantajaopiskelija Lontoon taikayliopistossa
Viestiketju Lukittu