Ace Jordan

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Ace Jordan
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 18. Toukokuuta 2021, 22:49
Tupa: Luihuinen

Ace Jordan

Viesti Kirjoittaja Ace Jordan »

Ace Jordan // Luihuinen // viides luokka // he/him

P E R U S T I E D O T

Koko nimi: Ace Oliver Jordan
Kutsumanimi: Ace
Syntymäaika: 22.1.2006
Ikä: 15v
Luokka: viides
Tupa: luihuinen

Verisäätyisyys: puoliverinen toisessa polvessa
Kätisyys: oikea
Kotikaupunki: Manchester
Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali
Perhe: Acen perheeseen kuuluu Taikaministeriössä virkailijoina työskentelevät vanhemmat Gregory ja Miley, auroriksi opiskeleva isosisko Scarlet (22v) sekä nuoremmat kaksossisarukset Gib ja Stacey (11v). Mileyn isä on kotoisin meksikosta, mutta Miley on itse asunut Britanniassa koko elämänsä. Kulttuuritausta näkyy kuitenkin perheen arjessa kaksikielisyytenä, juhlapyhien vietossa ja ruokatottumuksissa.
Kielitaito: englanti (äidinkieli), espanja (erinomainen), ranska (välttävä)



U L K O N Ä K Ö

Acella on tumman ruskea lainehtiva hiuspehko, joka pojan itsensä leikkaama ja myös sen näköinen. Kasvoja hallitsee paksut ja tummat kulmakarvat ja ripset, raskaat silmäluomet ja ruskeat silmät. Leveähkössä nenässä on kultainen nenärengas. Nenän lisäksi Ace on tehnyt itselleen lävistyksiä korviin ja yrittänyt lävistää vasemman kulmakarvan, jossa on ihon repeämisen ja tulehtumisen jäljiltä arpeutunut aukko. Hänen oikean poskensa läpi kulkee pitkä taioilla vaalennettu, mutta selkeästi havaittavissa oleva arpi. Acen perusilme on tylsistyneen ja hieman vihamielisen näköinen. Jos pojan saa hyvälle tuulelle, saattaa hän kuitenkin väläyttää hymyn ohessa valkoista, mutta huomattavan vinoa hammasriviään.

Ace on 187cm pitkä, painaa noin 95 kiloa ja on rakenteeltaan enemmän chubby kuin urheilullinen. Ihonväriltään hän on erityisesti talvella kalvakka, eikä päivety kesäisin merkittävästi. Tämä tosin johtuu enimmäkseen siitä, että hän viihtyy kesäisinkin parhaiten peittävissä vaatteissa, eikä ole varsinaisesti mikään ulkoilmaihminen. Ace ei välitä oikeastaan mistään liikunta tai urheilumuodosta ja onkin melko huonossa kunnossa. Se ei kuitenkaan estä häntä haastamasta riitaa tai muuten ajautumasta fyysisiin yhteenottoihin. Tappeluissa Ace pärjää ison kokonsa ja periksiantamattomuutensa ansiosta.

Yleensä Ace pukeutuu lähinnä mustaan tai muuten tummiin vaatteisiin. Hän käyttää vuodenympäri mustaa nahkatakkia, mustia farkkuja, reisitaskuhousuja ja bändipaitoja. “Väriä” Acen muuten tummanpuhuvaan tyyliin tuovat kultaiset korut ja ketjut. Hänellä tekee rohkeita yhdistelmiä erilaisista sormuksista, kaulakoruista, ketjuista ja riipuksista. Suurin osa koruista on tyyliltään symboliikkaa sisältäviä, maskuliinisia ja raskaita, mutta mukaan mahtuu myös esimerkiksi helmikoruja.



L U O N N E

Ace on angstia ja kiukkuisuutta tihkuva tyypillinen teinipoika. ADHD:n ja keskittymishäiriön tuomien haasteiden takia hän ei ole lainkaan motivoitunut koulunkäyntiin. Acen asenne opiskelua, vanhempien odotuksia ja ylipäätään sääntöjä kohtaan on ylimielinen ja välinpitämätön. Sen sijaan kaikki kielletty, kuten lintsaaminen ja päihteet herättävät pojan mielenkiinnon. Ulospäin hän koittaa antaa itsestään kuvaa kovana ja coolina tyyppinä, vaikka oikeasti on herkkä ja epävarma itsestään.

Ace on itsenäinen ja tykkää tehdä asiat yksin omalla tavallaan. Ryhmä- ja paritöissä Ace ei ole erityisen pidetty, koska hän ei ole kovin sitoutunut koulunkäyntiin ja jättääkin usein yhteiset tehtävät toisten hoidettavaksi. Pulpetin ääressä hiljaa paikallaan istuminen tuntuu olevan Acelle täysin mahdotonta ja hän onkin leimattu vanhan koulunsa opettajien keskuudessa häirikköoppilaaksi. Räjähtävä temperamentti, lyhyet hermot ja taipumus päätyä sanallisiin ja fyysisiin yhteenottoihin eivät varsinaisesti ole parantaneet tätä kuvaa. Vanhempien mielestä Acen ongelmat koulussa johtuvat vain pojan asenteesta, sillä he ovat nähneet tämän periksiantamattoman ja sitkeän puolen ja uskovat, että tämä voisi menestyä missä tahansa niin halutessaan.

Kovasta ulkokuorestaan huolimatta Ace osaa olla empaattinen ja hyvä lohduttaja. Hän viihtyy hyvin sekä ryhmässä, että yksinään. Kavereidensa kesken hänet tunnetaan lojaalina tyyppinä, jolle voi uskoutua myös vaikeimmat salaisuudet.



T A U S T A A

Acen vanhemmat Gregory ja Miley Jordan halusivat, että heidän lapsensa käyvät saman hienon yksityiskoulun, jossa Miley itse on aikanaan opiskellut. Kaikki neljä lasta hakivat ja saivat stipendejä ja apurahoja, joilla osa kalliista koulutuksesta saatiin katettua. Acen sisarukset ovatkin olleet tykättyjä ja menestyneitä oppilaita koulu-urallaan: hänen isosiskonsa Scarlet valmistui luokkansa priimuksena, nuorempi sisko Stacey on osallistunut aktiivisesti oppilaskunnanhallituksen toimintaan ja veli Gib on osoittanut lahjakkuutta huispauksessa.

Ace sen sijaan oli vaikeuksissa ensimmäisestä koulupäivästä saakka. Lapsena ongelmat koulussa liittyivät enemmän ylivilkkauteen ja luokkarauhan häiritsemiseen, mutta teini-iässä mukaan astui myös toistuva lintsaaminen, tappelut, päihteet ja useita päiviä kestävät karkureissut sisäoppilaitoksesta. Hän ajautui helposti riitoihin niin koulukavereiden kuin opettajien kanssa ja menetti hermonsa todella nopeasti. Ace oli usein jälki-istunnossa, rehtorin puhuttelussa ja alkuvuonna 2021 myös muutaman kerran väliaikaisesti erotettuna. Viimeinen pisara koulun johtokunnalle oli, kun Acen hallusta löydettiin pieni määrä kannabista. Koulun johtokunta katsoi tilanteen huomioon ottaen tämän olevan tarpeeksi suuri rike lopullisen erotuksen perusteeksi.

Koulusta erottamisen jälkeen Ace vietti pari kuukautta kotona vanhempiensa luona, kunnes aloitti syksyllä Tylypahka AM:ssa. Vanhemmat toivovat uuden koulun olevan uusi alku, mutta Ace itse on tilanteeseen pettynyt. Hän ei uskonut lopullisen erotuksen mahdollisuuteen, ennen kuin se tapahtui. Ulospäin hän koittaa pitää yllä välinpitämätöntä asennetta, vaikka oikeasti kaipaa vanhoja kavereita ja koko tilanne tuntuu melko ahdistavalta.