Arianna Lynwell

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Arianna Lynwell
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 17. Helmikuuta 2021, 19:33
Tupa: Luihuinen

Arianna Lynwell

Viesti Kirjoittaja Arianna Lynwell »

Nimi: Arianna Dandelion Lynwell
Kutsumanimi: Arianna, Ria
Syntymäaika & ikä: 14.9.2006 - 14 vuotta
Sukupuoli: Noita, nainen

Ulkonäkö: Arianna on noin 160cm pitkä (omasta mielestään liiankin lyhyt) solakka tyttö, jonka ensimmäisenä voisit tunnistaa vähän yli korvien ulottuvista, lainehtivista tummanruskeista hiuksista. Hiukset ei oikeastaan kunnolla ylety edes ponnarille, joten ei yleensä vaivaudu laittamaan niitä mitenkään. Hänen naamansa on sydämen muotoinen ja tytöllä on smaragdinvihreät, pyöreät silmät ja pitkähköt ripset. Naamassa korostuu korkeammat poskipäät, siro, pienempi leuka ja pieni nenä ja huulet. Naamalla voit myös huomata murrosiän muutokset - aknen jäljet, joita yrittää piilottaa meikillä ja taialla. Tytön päältä voi löytää yleensä lämpimän valkoisen hupparin ja mustat farkut, on vähän kylmänarka ja pidättäytyy usein kesälläkin hyvin avonaisista vaatteista.

Luonne: Arianna on sosiaalinen ja itsevarma. Nauttii ihmisten seurasta ja yrittää tulla kaikkien kanssa mahdollisimman hyvin toimeen, vaikka tytöllä saattaa ollakkin pahoja ennakkoaavistuksia ihmisistä. Ystävällinen ja karismaattinen. Tykkää selvitellä ongelmia ja auttaa, mutta omien ongelmien selvittely on vielä kesken. Murrosiän kynnyksellä tunteet vaihtelee kuin vuoristoradassa, ja saattaa olla joskus ailahteleva eikä aina ajattele kahta kertaa mitä sanoo - saattaa kuulostaa ilkeältä, vaikka ei sitä (yleensä) tarkoitakkaan. Perusfiilis on tämän myötä myös aika ärtyisä ja suuttuu ja kiihtyy nopeasti, kuitenkin rauhoittuu samalla vauhdilla. Murrosiän mukana myös tytöstä on kasvanut pessimistisempi, mutta kykenee löytämään hyvät puolet asioista tarkan harkinnan jälkeen. Ei kuitenkaan stressaa paljon ja osaa rauhoittaa itsensä suht helposti.

Kun tyttö asettaa itselleen tavoitteita, hän haluaa tehdä kaikkensa sen saavuttamiseksi - vaikka tyttö ei yleensä aseta rimaa hirveän korkealle (esimerkiksi koulussa), hän on valmis valehtelemaan ja kiertelemään tavoitteeseen pääsemiseksi. Ariannasta on myös helppo löytää kilpailullisempi puoli, ei halua luovuttaa, jäädä muiden jalkoihin tai hävitä. Tytöllä on hyvä muisti ja hän varmasti muistaa aikaisemmat ongelmat ja ei saata antaa pahoja mokauksia anteeksi. Tyttö myös on hyvä suunnistamaan ja löytää paikkoja helposti. On myös todella utelias, mutta tytön on vaikea keskittyä yhteen asiaan hirveän kauaa ja keskittymisvaikeudet saattavat ilmetä esim. koulunkäynnissä. Ariannalta löytyy myös paljon energiaa ja huumorintajua, ehkä vähän ilkikurisuuttakin. Tykkää riskeistä ja erilaisista haasteista, eikä osaa aina ajatella seurauksia.

Muuta:
- Rakastaa tanssimista
- Tykkää juoksusta ja liikkumisesta
- Asuu Brightonin reunalla vanhempiensa, kahden isosisaruksen ja kahden pikkusisaruksen kanssa
- On todella kiinnostunut erilaisista taikaolennoista