Harriet Jones

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Harriet Jones
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 17. Helmikuuta 2021, 18:56
Tupa: Luihuinen

Harriet Jones

Viesti Kirjoittaja Harriet Jones »

Nimi: Harriet Jones

Syntymäpäivä: 14.4.2007, 16-vuotias

Tupa: Luihuinen

Ulkonäkö: Ruskeat, alaselkään ylettyvät hiukset. Otsahiukset, käyttää usein hiuspantaa koristeena. Vihreät silmät. Ei käytä meikkiä, vaikka pitkät tummat ripset näyttävätkin meikatuilta. Pukeutuu siisteihin kaapuihin, käyttää mielellään tummia värejä. Kaapujen alla on yleensä koulupukua mukaileva asu - kauluspaita sekä polvipituinen vekkihame.

Luonne: Ystävällinen muille. Tykkää tutustua uusiin ihmisiin. Menee sutjakkaasti porukasta toiseen ja omistaa kavereita jokaisesta tuvasta. Harriet on kunnon sosiaalinen perhonen! Harrietin kasvoilla näkyy aniharvoin mikään muu ilme kuin hymy (tai tylsyys, etenkin taikuuden historian tunneilla) ja kaverit ihmettelevätkin miksi ihmeessä Harriet on Luihuinen eikä Puuskupuh! Harriet itse on kuitenkin ylpeä tuvastaan ja ymmärtää miksi on tuvassaan - Harriet haluaa menestyä ja tekee kaikkensa sen eteen!

Historia: Vanhemmat erosivat Harrietin ollessa taapero. Harrietin äiti meni uudestaan naimisiin nopeasti. Tämän myötä Harriet sai isoveljen & Harrietin sukunimi vaihdettiin samassa rytäkässä. Harrietin vanhemmat erosivat huonoissa väleissä eikä isästä puhuta talossa ollenkaan.

Harrastukset: Kirjoittaa koulun lehteen, cheerleading

Muuta:
- Molemmat vanhemmat entisiä Korpinkynsiä & puhdasverisiä.
- Armstrong Jonesin sisko (ei tosin verisukua)

Suhteet:
Vivianna West: Vivianna oli ennen läheinen ystävä Harrietille, mutta kaksikko on Harrietin mielestä etääntynyt toisistaan. Välillä Harriet pohtii oliko Armstrong syy siihen miksi Vivianna lähti edes kaveeraamaan Harrietin kanssa. :(
Myles Stanson: Myles on hyvää keskusteluseuraa! Hän tuntuu ymmärtävän Harrietin näkökulmia, vaikkei aina olisikaan samaa mieltä Harrietin kanssa.
Gaëlle Lefebvre: Gaëlle on vähän kummallinen. Ainakin hän on kova ihastumaan! Harriet pitää Gaëlle huomattavasti enemmän nyt kun tämä ei yritä iskeä Harrietin veljeä.
Lucas Lundberg: Harriet pyysi Lucasia kerran ulos ihan vain että olisi saanut tietää seurusteleeko tämä José Da Silvan kanssa! Ulkonäöllisesti Lucas voitti Harrietin erittäin kriittisen ulkonäköarvostelun.
Laëtitia Lefebvre: Laëtitia on mielenkiintoinen tapaus. Harriet ei tiedä oikein, pitääkö Laëtitia Harrietia tyhmänä vai ei, joten ihan vain testailun ilosta Harriet esittää tämän seurassa tyhmempää kuin on.
Hugo Rashad: Harriet pitää Hugosta kovasti! Harrietista on hauskaa, kun Hugo välillä haastaa Harrietia mielipideasioissa ja sanoo asioita omasta näkökannastaan. Harrietista oli myös erittäin hupaisaa se, että Hugo puki stailauskilpailussa Harrietin pojaksi.
Vanessa Morgan: Vanessa on ystävällinen luihuinen joka tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa! Vanessan kanssa puhuminen on ollut mukavaa.
Amir al-Ayadi: Amir on fiksu kaveri ja Harriet pitää Amirista kovasti! Amirilla on paljon samanlaisia näkökantoja kuin Harrietilla. Amir on yksi Harrietin läheisimmistä ystävistä (osaksi ehkä siksi, että tämä jaksaa kuunnella Harrietia).
Austin di Angelo: Aluksi Harriet piti Austinista, mutta sitten Austin alkoi käyttäytyä omituisesti. :( Harriet on huomannut, ettei Austin pidä eritoten Harrietista. Harriet on myös melko varma, että Austin kirjoittaa korpparikaaosta, sillä "eihän kenelläkään muulla ole mitään minua vastaan!".
Travis Stanson: Travis on Harrietin poikaystävä ja ainoa, ketä Harriet kutsuu etunumellä (lukuunottamatta veljeä). Harriet pitää Travisista kovasti ja suunnittelee yhteistä tulevaisuutta. <3

Edmund Selwyn: Mystinen kaksonen joka tulee ja menee miten lystää! Harrietia kiinnostaisi tutustua Edmundiin paremmin.

Henry Fitzgerald: Armstrongin paras ystävä joka on ihan yhtä huono kokki kuin Harriet!

Aikajana
Avatar tehty earth4120 picrew'llä