Haiskujahti

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Jayden Lewis
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 111
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:33
Tupa: Rohkelikko

Re: Haiskujahti

Viesti Kirjoittaja Jayden Lewis »

Sophie ja Elliot keskustelivat villiintyvistä haiskuista. Pah! Ongelmahan olisi ratkaistu helposti. Jayden huomasi että Elliot ei aina ajatellut kauhean pitkälle.
"Elliot, Elliot, Elliot." Jayden sanoi pudistellen päätään ystävälleen. "Eihän se ole mikään ongelma! Sophiella on korunsa jota hän esittelee haiskuille. Sillä välin sinä odotat oikealla, minä vasemmalla ja me... HYÖKKÄÄMME! Ja mikä parasta, pian saamme apujoukkoja Sophien taakse." Jayden sanoi nyökytellen tyytyväisena suunnitelmalleen.

Jayden katseli Sophieta silmät innosta säihkyen. Sophie oli tosi hyvä - vaikka ei kuitenkaan NIIN hyvä kuin Jenny - lisä tähän tiimiin! Vaikka Elliot alkaisikin jarruttelemaan, sentään Sophie olisi tässä mukana. Ja hänellä oli koru ja kaikkea! Lisäksi tämä José Da Silva vaikutti todella innostuneelta ja halukkaalta olemaan cool.

Okei. Sitten toimintasuunnitelma.
"Luulen, että meidän kannattaa nyt ainakin hetki odottaa, että nuo kaksi pääsevät takaisin. Jos heitä ei puoleentuntiin kuulu.... me menemme ja toteutamme suunnitelmani." Jayden totesi nyökytellen itselleen.
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Haiskujahti

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Elliot katsoi vähän huolestuneena poikaystävänsä ja korpinkynsipojan perään, kun nämä lähtivät hakemaan asiallisempia talvipukineita. Häntä hieman huolestutti, miten siinä kävisi. TIetysti hänen pitäisi luottaa Lazloon. Siihen, että tämä pystyisi huolehtimaan itsestään. Lazlohan oli jopa häntä muutaman päivän vanhempi! Mutta kun totuus oli, että mitä tule itsestään huolehtimiseen, hänen luottamuksensa Lazloon oli miltei pakkasen puolella. Pojan aiempi näyttö sen asian saralta ei ollut mitenkään kehuttavaa.

Kaksikon kadottua näkyvistä Elliotin huomio kiinnittyi kuitenkin takaisin haiskuihin, kun sekä Sophie että Jay ottivat kantaa hänen pelkoihinsa villiintyvistä haiskuista. Kumpikaan ei näyttänyt ottavan niitä ihan tosissaan.

"En tiedä tiestä, mutta minulla ei ole kauheaa luottoa siihen, että olisin haiskua nopeampi!" hän huomautti näille. Hänen vahvuutensa olivat jossain aivan muualla kuin urheilullisuudessa. Jayn katse kuitenkin kertoi, että olisi aivan samantekevää, mitä hän sanoisi. Tämä suunnitelma toteutettaisiin. Suunnitelma, joka tuntui olevan suoraan jostan piirretystä, jota Jay on lapsena katsellut. Hänen onnekseen Jay oli kuitenkin valmis odottamaan Lazloa ja Joséa ennen kuin kävisivät tositoimiin. Elliot toivoi kovasti, etteivät nämä palaisi liian äkkiä. Hänestä suunnitelmassa oli kyllä vielä muitakin aukkoja.

"Oletko ihan varma, että haluat toimia... haiskunhoukuttimena?" Elliot kysyi Sophielta. Hän itse ei ainakaan haiskuhyökkäyksen sattuessa haluaisi olla se, jolla on helyjä käsissään.

//Roolipelipisteet palkittu tähän saakka. -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Viestiketju Lukittu