Sophie Lewis

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Sophie Lewis
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 11. Marraskuuta 2019, 15:45
Tupa: Rohkelikko

Sophie Lewis

Viesti Kirjoittaja Sophie Lewis »

Yleistä
Nimi: Sophie Lewis
Tupa: Rohkelikko
Syntymäpäivä: 6.5.2007

Ulkonäkö:
Sophie Lewis muistuttaa kasvoiltaan paljon veljeään. Oranssihkot, pitkät hiukset on kietaistu usein kahdelle, epäsiistille letille. Otsahiukset saavat sojottaa mihin sattuu... ja ne usein sojottaakin. Sophien silmät ovat ruskeat ja kasvoilta erottaa muutaman pisaman kesäisin.
Pituuskasvu Sophiella on normaalia. Tyttö menee pituuskasvukäyrien mukaan tasaisesti eikä tähän näyttäisi olevan tulossa muutosta, joka Sophieta harmittaa. Veli olisi niin paljon helpompi rökittää jos olisi itsekkin hujoppi!!
Vapaa-ajallaan arkisin Sophie käyttää koulupukuaan. On helppoa, kun ei tarvitse miettiä mitä pukee päälleen! Viikonloppuisin (kunhan pyjamasta päästään eroon!) Sophie pukeutuu yksivärisiin mekkoihin ja paksuihin sukkahousuihin. Kenkinä Sophie käyttää lähes aina samoja, nahkaisia kenkiä. Talvisin varsi vain kasvaa pidemmäksi.

Luonne:
Sophie on vilkas, älykäs tyttö joka kertoo suoraan mitä ajattelee. Aamuisin tyttö ei tosin meinaa lähteä käyntiin - tämä ominaisuus Sophiesta on sukuvika! Veli ei jaksa nousta, isä ei jaksa nousta.... eikä Sophiekaan!
Sophie tykkää pitää hauskaa, mutta pitää myös opiskelua todella tärkeänä. Sophien on vaikea laittaa näitä kahta tärkeysjärjestykseen. Usein Sophie pitää hauskaa illat kavereiden kanssa ja valvoo yöt tehden läksyjä (ja moittien itseään siitä, että nytkään hän ei saa tarpeeksi unta).
Sophiesta on siistiä, että hänen isoveljensä on todella suosittu. Kuitenkin... Sophie ei samaan aikaan ymmärrä, miten ihmeessä niin NOLO veli saattaa olla suosittu! Tämähän osaa olla täys idiootti!

Historia:
Sophie syntyi Nottinghamiin, korttelille, jossa asui useampia noita- ja velhoperheitä. Sophien isä on velho ja äiti jästi. Sophiella on vanhempi veli, Jayden Lewis. Sophielta odotetaan paljon, sillä tämän taikavoimat tulivat esille jo erittäin nuorena, toisin kuten Jaydenin. Odotukset ovat aiheuttaneet pieniä paineita Sophielle. Jayden ei ehkä ole taitava koulussa, mutta pahus soikoon, velihän on suosittu! Sophie toivoisi myös pääsevänsä samanlaiseen suosioon kun veljensä, mutta aika näyttää miten käy. Ainakaan jästimaailmassa Sophie ei ole pärjännyt veljelleen.

Suhteet:

Jayden Lewis: Veli
Sophie Fortune: Veljen ex-tyttöystävä, jonka pää on täynnä pumpulia
Elliot Mason: Veljen, hiukan nössö kaveri, joka ei uskalla sanoa mitään Jaydenille.