Marraskuu 2020

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Marraskuu 2020

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Marraskuu 2020


Tervehdys jäsenille

Uskomatonta, mutta totta: kouluvuotta on jo peräti kaksi kuukautta takana! (Vaikka joidenkin mielestä se on ehkä tuntunut jo paljon pidemmältä.) Marraskuu tuo mukanaan ehkä pimenevät illat, mutta osalle kuukausi tuo mukanaan myös melkoisen valopilkun lukuvuoden ensimmäisten huispausotteluiden muodossa. Mikäli huispaus ei kuitenkaan jaksa kiinnostaa, voi toki alkaa jo valmistautua uhkaavasti lähestyvään jouluunkin!


Lukuvuodelle 2020-2021 ilmoittautuminen ja jäsenlistan siivous
Lukuvuodelle 2020-2021 ilmoittautuminen on nyt virallisesti päättynyt ja ilmoittautumistopiikki lukotettu, sillä alamme nyt käymään läpi ilmoittautumisia ja poistamaan jäsenlistalta ilmoittautumatta jättäneitä hahmoita. Jos havahdut ilmoittautumiseen vasta nyt, mutta haluaisit hahmosi takaisin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com tai foorumilla yksityisviestiä Jesse Cainelle ja mainitse, minkä hahmojesi tahtoisit vielä jatkavan AM:issa. Voimme sitten lisätä heidät takaisin jäsenlistalle ja aktivoida foorumitunnukset uudestaan.

Huispauskauden avaus
Monet AM:iläiset ovat varmasti odottaneet huispauskauden virallista alkamista kuin kuuta nousevaa, ja marraskuussa se tapahtuu! Ensimmäisenä toisensa kohtaavat Rohkelikko ja Luihuinen lauantaina 7. marraskuuta 2020 ja kahta viikkoa myöhemmin toisistaan mittaa ottavat puolestaan Puuskupuh ja Korpinkynsi lauantaina 21. marraskuuta 2020. Onnea kaikille joukkueille lukuvuoden 2020-2021 huispausmestaruustaistoon! Huispausotteluiden lopputulokset arvotaan tänäkin vuonna huispaustopiikista löytyvin tavoin. Huispausjoukkueisiin voi koko vuoden ajan hakea jättämällä hakemuksensa huispausjoukkuetopiikkiin sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Joulukalenteri 2020
Tämän vuoden joulukalenterin luukkujen palautus lähestyy! Niiden, jotka aikanaan ilmoittautuivat kalenteriluukkuja tekemään, tulisi palauttaa ne viimeistään sunnuntaina 8. marraskuuta 2020. Lähetämme tarkemmat palautusohjeet kaikille ilmoittautuneille vielä lähipäivinä.

Marraskuun chatroolipeli-ilta
Marraskuun chatpeli-illassa oppilaat pääsevät treenaamaan joulutanssiaisia varten - nimittäin tanssitaidoissa! Osalle opetus on miellyttävää vaihtelua tavallisilla oppitunneilla istumiseen, toisille taas jokavuotinen painajainen. Joka tapauksessa kaikkien odotetaan olevan läsnä paritanssiopetuksessa. Peli-illan ajankohtaa voi äänestää nyt lauantaihin 7. marraskuuta 2020 saakka, jonka jälkeen valitsemme eniten ääniä saaneen päivän pelipäiväksi.

Foorumipelipäivä (29.11.2020)
Foorumipelipäivä tekee vielä toisen tulemisensa vuoden 2020 aikana! Tällä kertaa foorumipelipäivää vietetään sunnuntaina 29. marraskuuta 2020 klo 14 alkaen. Aloitamme tosiaan jo iltapäivästä, jotta peliaikaa ehtisi olla vähän enemmän ja pelejä saataisiin etenemään enemmän. Tarkoituksena foorumipelipäivässä on kokoontua chatpelien sijaan vaihteeksi samaan aikaan pelaamaan foorumipelejä. Päivän aikana voi jatkaa vanhoja foorumipelejään tai aloittaa uusia. Perinteisesti olemme myös aloittaneet kaikkien halukkaiden osallistujien kesken jonkin yhden, isomman pelin sen varalta, että jollakulla ei ole keskeneräisiä foorumipelejä. Tarkoituksena on kuitenkin siis pelata päiväna ikana foorumipelejä vähän rivakammalla tahdilla kuin yleensä. Meillä on yleensä ollut foorumipelipäivälle myös oma chatkanavansa (kanaan nimi ilmoitetaan myöhemmin foorumipelipäivän topiikissa), jossa voi puhua peleistä ja vähän tökkiä seuraavana vuorossa olevaa pelaajaa, mutta foorumipelipäivään voi osallistua hyvin ilman chattiakin. Kannattaa tällöin ilmoittaa itsestään foorumipelipäivän topiikissa, jotta tiedämme mahdollista yhteispeliä suunnitellessa infota kaikkia osallistujia!

Marraskuun erikoiskirjahaaste
Marraskuun erikoiskirjahaasteena on sokkona tai arpomalla valittu kirja. Toisin sanoen voit jostakin valitsemastasi joukosta (itse kuratoimastasi tai vaikkapa kokonaisesta kirjaston kirjahyllystä) valita jonkin satunnaisen kirjan. Ja ensimmäiseksi arvottu kirja on tarkoitus lukea, joten ei uudelleenarpomisia! Ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2020 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Neljäs lukupiirihaaste
Vuoden viimeisen lukupiirihaasteen teemana on huumori, ja kaikki saivat lokakuun aikana ehdottaa ja äänestää luettavaa kirjaa ja voittajaksi valikoitui Jesse Andrewsin Maailmankaikkeuden huonoin elokuva. Tarkoituksena on, että tämän kuun aikana halukkaat voivat lukea kirjan ja sitten on joulukuu aikaa jutella siitä. Ei siis muuta kuin suunta kirjastoon päin! Lisätietoa lukupiirihaasteesta löytyy täältä.

Marras-joulukuun roolipelihaaste
Vuoden viimeisen roolipelihaasteen aiheena ovat arvot. Haaste tarjoaa mahdollisuuden pohtia sitä, mitä hahmosi pitää tärkeänä (tai ei tärkeänä). Arvomaailmoja on paljon erilaisia, joten kirjoitettavaa varmasti löytyy! Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on joulukuun loppuun eli torstaihin 31. joulukuuta 2020. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

Kesäleiri 2020
Menneen kesäleirin pisteitä lasketaan parhaillaan ja palkintojenjaku julkaistaan mahdollisimman pian, kunhan saamme pistelaskun valmiiksi. :)


Uudet oppilaat

Vivianna West (Luihuinen, 4. luokka)
Gabriel Rover (Luihuinen, 4. luokka)
Hugo Rashad (Luihuinen, 3. luokka)
Edmund Selwyn (Korpinkynsi, 5. luokka)
Samuel Selwyn (Luihuinen, 5. luokka)
Daisy Brown (Puuskupuh, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Darkli Natty (pimeyden voimilta suojautumisen opettaja)


Tapahtumat

01.11.2020 - Kurpitsajuhlan pelaamista klo 19 alkaen chatissa
06.11.2020 - Prof. Esmeran Castillon (41 vuotta) syntymäpäivä
07.11.2020 - Rohkelikko vs. Puuskupuh huispausottelu
08.11.2020 - Isänpäivä (Suomi)
15.11.2020 - Uusikuu
21.11.2020 - Puuskupuh vs. Korpinkynsi huispausottelu
30.11.2020 Täysikuu ja Lucas Mac Fhionnlaigh’n (21 vuotta) syntymäpäivä


Marraskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista