Fredricka

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Fredricka
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2020, 16:28
Ammatti: Kummitus

Fredricka

Viesti Kirjoittaja Fredricka »

Nimi: Fredricka "Fred" Phillipson
Kutsumanimi:Fred
Syntynyt v. 1988 ja kuollut v.2004
Rotu: noita/haamu

Ulkonäkö: Rohkelikon koulupuvussa oleva, 165cm eläessään pitkä ollut Fred on jäänyt ikuisesti teinin vartaloon. Punaiset hiukset ja vihreät silmät. Hieman veikeän näköinen. Hiukset ovat auki ja kiharat. Fred oli pieni ja siro, eikä haamu itsessäänkään ole kovin iso. Kasvot ovat sydämen malliset ja iholla näkyy vielä teiniajan finnejä, joita on peitetty peitemeikillä. Fred on yllättävän hyvässä kunnossa, eikä hänestä törrötä varsinaisesti mitään luita, vaikka portaista tipahtikin. Hiukset ovat vain sekaisin ja nenä vähän mutkalla.

Luonne: Draamanhakuinen ja puhelias, dramaattinen luonne joka aiheuttaa mielellään kaaosta. Kuuntelee huolia, jos on sillä tuulella että jaksaa. Neuvoja ei välttämättä heru, tai jos heruu niin ne ei ole hyviä. Itsepäinen teini, äärettömän äänekäs ja tekee läsnäolonsa hyvinkin selväksi.

Menneisyys: Tipahtaessa portaista ja kuolleessaan Fred oli vasta 16-vuotias ja tytöllä tuntui elämä jääneen kesken, haluamatta luovuttaa. Joten, Fred jäi haamuksi ja flippasi siitä kun näki koulutoveriensa valmistuvan ja lähtevän jatkaan elämäänsä. Fred ei muista edellisestä elämästään paljoakaan, tai jos muistaa, niin ei todellakaan halua puhua siitä. AM:iin Fred päätyi kun Jayden kumppaneineen manasivat hänet esiin.

Fredillä on vielä molemmat vanhemmat elossa sekä vanhempi isoveli. Hän ei ole kuitenkaan nähnyt ketään heistä kuolemansa jälkeen.