Minja-Maria Rahikainen

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Minja-Maria Rahikainen
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 5. Syyskuuta 2020, 13:01
Tupa: Rohkelikko

Minja-Maria Rahikainen

Viesti Kirjoittaja Minja-Maria Rahikainen »

Minja-Maria on pikkuinen tyttö, mutta isokokoinen ensiluokkalaiseksi. Joku onkin erehtynyt pitämään häntä peräti toisen vuoden oppilaana. Tytön rotevahko vartalo aloittelee para-aikaa matkaansa aikuiseksi. Silmät ovat hailakan sivihreät. Pyöreitä kasvoja reunustava paksu ja hyvin vaalea tukka ylettyy rinnan paikkeille. Hiukset ovat usein kiinni, kahdella, liki köysimäisellä letillä. Tosin, Minja-Marian ulkonäköä voi olla hieman turha kuvailla, sillä hänet tuntee ennen muuta ÄÄNESTÄ.

Missä Minja-Maria, siellä meteli. Tytöllä on taipumus puhua kovaa ja korkealta molemmilla äidinkielillään. Hän on altis sekaantumaan vähän joka asiaan ja keskusteluun lähellä ja kaukana. Nuoresta iästä huolimattaan Minja-Marialla on vahva oikeudentunto. Hän ei epäile hyökätä sortajan kimppuun oli kyse sitten eläinrääkkäyksestä tai pienemmille ilkeilystä. Hieman suuruudenhullu Minja-Maria ei pelkää edes yläluokkalaisia. Ei, vaikkei olekaan vielä kovin loistava loitsija. Taikasauvan sijaan aseiksi voivatkin päästä nyrkit. Minja-Maria on vartaloltaan hieman kömpelö, mutta käsiään hän käyttelee loistavasti.

Opiskelijana Minja-Maria on kelvollista tasoa. Ensimmäistä vuottaan hän odottaa positiivisen innostuneena. Ainakin aiemmin koulu on sujunut suhteellisen hyvin, ja läksyt on palautettu ajallaan.

Minja-Maria on Suomen ja Iso-Britannian kaksoiskansalainen. Koko lapsuutensa hän on asunut Suomessa isän kotimaassa, mutta nyt on tullut aika lähteä Iso-Britanniaan äidin vanhaan kouluun. Kotimaahan jää vanhempien lisäksi kaksoissisko Heidi-Emilia odottamaan sikäläistä taikakoulua. Tytöillä on myös 8-vuotias pikkuveli, jossa ei vielä näy mitään taianomaista. Kaikki perheen kolme lasta puhuvat sujuvasti sekä suomea että englantia. Ensiksimainittuun saattaa sekoittua savon murretta.