Jonathan Spencer

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Jonathan Spencer
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 11. Huhtikuuta 2020, 20:07
Tupa: Puuskupuh

Jonathan Spencer

Viesti Kirjoittaja Jonathan Spencer »

Koko nimi: Jonathan Ivan Spencer
Lempinimi/nimet: Jon, Jonny

Ikä: 13
Syntymäaika: 15.9. 2006
Sukupuoli: poika
Asema: oppilas
Tupa: Puuskupuh
Luokka: 3
Sauvakäsi: vasen
Sauva poppelia, melko joustava, ydin yksisarvisen jouhta.
Perhe: Velho isä, jästi äiti, ja 10 vuotias pikkuveli Jimmy. Molemmat lapset ovat syntyneet Chesterfieldissä, mutta vanhempien eron jälkeen he muuttivat isänsä kanssa Sheffieldiin. Isä on baarinpitäjä paikallisessa baarissa, jossa Jonathankin joskus auttaa tarjoilijana. Perhe ei ole kovin rikas, eikä äitiä ole nähty moneen vuoteen.

Ulkonäkö: Jonathan on perinyt äidiltään vaaleat kiharat hiukset, ja isältään vihreät ilmeikkäät silmät. Hän on 166 cm pitkä. Koulupuvun kanssa tykkää käyttää villapaitaa. Vapaa-ajalla Jonathan on useimmiten pukeutunut värikkäisiin t-paitoihin ja tavallisiin suoriin housuihin. Tykkää myös verkkareista, ja huppareita hän käyttää talvella ja syksyllä.

Luonne:
Jonathan on sosiaalinen, ja hänen on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Suurin osa kavereista on kuitenkin hankittu jästikouluista.
Omaa hyvän huumorintajun, ja vitsailee usein. Todella kilpailuhenkinen, kaikki kisat on pakko voittaa.
Keskittymiskyky on Jonathanilla hyvin huono, eikä hän oikein meinaa pysyä paikoillaan, varsinkaan opiskelemassa, mutta hän yrittää silti saada jokseenkin hyviä arvosanoja isänsä vuoksi. Onneksi hän on utelias, ja sillä pääsee jo opiskelussa pitkälle. Kunnioittaa muita, ja haluaa tulla toimeen kaikkien kanssa. Hajamielinen. Saattaa unohtaa pukea kravatin kouluaamuina.

Historia: Jonathan on käynyt jästikoulua monta vuotta, ja isä on opettanut hänelle taikuutta kotona. Kolmannen lukuvuoden opetukseen isän taidot eivät enää riittäneet, ja hän lähetti poikansa Tylypahka AM:lle opiskelemaan. Vanhemmat erosivat kun Jonathan oli 7.