Susana De Almeida

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Susana De Almeida
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 5. Helmikuuta 2020, 21:49
Tupa: Luihuinen

Susana De Almeida

Viesti Kirjoittaja Susana De Almeida »

Perustiedot

Koko nimi: Susana Carmen Águeda De Almeida Galvez
Kutsumanimi: Susana De Almeida
Lempinimet: Suz, Suzie, isoäiti Rosa María kutsuu häntä toisinaan Carmeniksi
Ikä: 17 vuotta
Luokka: kuudes
Syntymäaika: 10.2.2003 klo 4:41
Horoskooppi: vesimies
Syntymäpaikka: Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
Sukupuoli: noita
Seksuaalinen suuntautuminen: hetero
Asuinpaikka: Calle Cedro, San Sebastián, La Gomera, Espanja, keltainen kivitalo tasakatolla.
Tupa: Luihuinen

Luonne
Suoraan sanoen todella negatiivinen, narsistinen ja itserakas ihminen, mutta myös antaumuksellinen perfektionisti, vaikka tuon perfektionismi menee hieman yli. Susana on siis perfektionisti, joka kärjistyy yleensä siihen, ettei voi sietää olevansa jotain huonompi, vaikkapa jossakin kouluaineessa. Ei halua missään tapauksessa, että jotain muuta kuin häntä kehutaan, jos häntä ei kehuta.
Suuttuu suorastaan omituisesti, joskus aivan naurettavistakin syistä. On todella pitkävihainen, ja tulee aina olemaan tämän jälkeen vähän vinoileva.
Väittää olevansa hidas sopeutumaan, ja jaksaakin väittää aina, jos tekee virheen, että "on vasta uusi, ei voinut tietää", vaikka olisi ollut talossa jo 3 vuotta. Lisäksi muistuttaa aina, että "Kanariansaarilla asia oltaisiin tehty eri tavalla".
On huono auttamaan, vaikka väittää kaikille olevansa paras apu ja kun joku tulee sitä pyytämään, alkaa valittamaan ja tuhahtelemaan. Jos itse joutuu pyytämään apua, kantaa kauan kaunaa siitä henkilölle, joka antaa hänelle apua.
On uusille ihmisille mukava ja testaa heitä aikansa, ennen kuin päättää, pitääkö heistä vai heittääkö heidät menemään ja valitsee seuraavan uhrin. Kun tutustuu Susanaan kunnolla, hänestä avautuu todella omituisia puolia, kuten fanaattinen halu murhata joku joskus. Jos kuitenkin saat Susanan luottamuksen puolellesi, hän on ihan mukiinmenevä kaveri. On myös omien sanojensa mukaan feministi, vaikka sana on hänelle lähinnä arvonimi ja sana, joka tekee hänestä hieman erityisen, vaikka muistaakin muistuttaa muita feminismistä hieman erikoisissa tilanteissa.
Susana on sosiaalinen ja viihtyy ihmisten seurassa niin kauan, kun he eivät loukkaa tai "loukkaa" häntä. Hänellä riittää kyllä jutun juurta ja jaksaa väitellä eri aiheista.
Yleensä Susanan ilkeys johtuu hänen omasta epävarmuudestaan ja pelostaan anafylaksiaa (ks. mörkö tai allergiat) kohtaan.

Ulkonäkö
Espanjalaisen ruskettuneen tumma iho, pisamia kasvoissa ja otsassa, vasemman silmän yläpuolella muuta ihoa tummempi läntti. Tummat, kiharat ja pitkät, kylkiluihin yltävät pitkät hiukset. Silmät samaa sävyä, ripset tummat ja vahvat. Kulmakarvat tummat ja siistit. Vasen silmä katsoo hieman vinoon. Nenä kapea, mutta pitkä. Kiiltävät, punaiset huulet ja lähes suorat hampaat. Huulet rohtuvat toisinaan.
Leuka terävä ja kapea.
170 cm pitkä ja painaa noin 62 kiloa. Muotoja on, ja on kelvannut kyllä oman kylän paremmille pojille. Tyyli enimmäkseen t-paitoja ja farkkuja. Toisinaan kesäisin käyttää myös shortseja, mutta on tottunut käyttämään Kanariansaarten lämpimässä ilmastossa farkkuja ja joskus jopa toppatakkia.

Muuta
Perhe: äiti Fidela De Almeida Forero, noita, isä Marcos Galvez Devera, jästi, entinen fysioterapeutti, toistaiseksi taikomiskyvyttömät siskot María Carmen De Almeida Galvez ja Anna Carmen De Almeida Galvez sekä isoäiti Rosa María De Almeida García, noita. Heidän lisäkseen talossa asuvat majatalon työntekijät Judit De la Torre ja Ebenezér Gerena Villeda. Lisäksi perheen kanssa asuvat ragdollit Agata ja Manuel.

Veristatus: puoliverinen; De Almeida on Kanariansaarilla tunnettu (tosin ei kovin arvostettu) velhosuku, jota ennen väitettiin täysin puhdasveriseksi suvuksi, mutta suvun pään (Susanan isoisän, isoäidin miehen) kuoltua muut jäsenet myönsivät suvun puoliverisyyden. Susana kuitenkin sanoo useinmiten olevansa puhdasverisestä suvusta.
Sauva: oliivipuuta, 11 tuumaa, yksisarvisen häntäjouhi, taipuisa
Sauvakäsi: oikea
Mörkö: epäonnistuminen, ampiaiset, anafylaksia
Allergiat: ampiaiset; on saanut 8-vuotiaana ampiaisen pistoksesta anafylaksian, jonka takia kuljettaa adrenaliini-injektoria aina mukanaan. On todettu, että Susanalla on mahdollisuus saada myös joistakin ruoka-aineista kyseinen reaktio, jonka takia Susana pelkää osittain esimerkiksi uusien asioiden maistamista.

Veriryhmä: B-
Äidinkieli: espanja
Muut kielet: englanti (erinomainen), vihellyskieli eli silbo (erinomainen), ranska (hyvä), italia (kohtalainen), saksa (alkeet)
Kansalaisuus: espanjalainen
Uskonto: katolinen kirkko

Harrastukset: padel, valmentaa kesälomalla Teneriffalla kerran viikossa 12-vuotiaiden harrasteryhmää ja pelaa itse kilpatasolla.

Taustaa: Fidela De Almeida Forero tapasi Susanan isän, Marcos Galvez Deveran vuonna 2002. Fidela oli prostituoitu ja sattuman jos toisenkin kautta maailmaan syntyi vuonna 2003 kiljuva lapsi, joka nimettiin Susana Carmeniksi. Marcos oli arvostettu fysioterapeutti ja tiesi, että Fidelan taustat tuhoaisivat hänen uransa. Susanan vanhemmat olivat kuitenkin tutustuneet paremmin ja rakastuneet ja pian Susanan syntymän jälkeen he menivät naimisiin.
Edes isoäiti Rosa Marían ei pitäisi tietää Fidelan entisistä hommista, mutta Susana on sitä mieltä, että isoäiti tietää kyllä.
Joka tapauksessa perhe muutti La Gomeralle pois turistimassojen luota ja asettui San Sebastiániin, jossa Fidela lopetti entiset työnsä ja perusti Marcoksen kanssa eräänlaisen majatalon tai täysihoitolan, miksi sitä sitten haluaa kutsua.
Kun Susana täytti 4 vuotta, pistettiin hänet paikalliseen jästikouluun, sillä edes hänen äitinsä, joka oli myös noita, ei tiennyt, että Susana on noita. Hänen äitinsä oli opiskellut äitinsä opissa taikuutta, jonka takia hän ei oikeastaan käyttänyt sitä muussa elämässä ja oli lähes tulkoon surkki. Fidela uskoi myös Susanan kykyjen surkastuneen tämän takia, eikä kiinnittänyt ensin huomiota, kun tavarat vaihtoivat yllättäen paikkas, esineitä tippui hyllyltä ja naapurin koira melkein kuoli. Vähitellen Susanan kyvyt tulivat kuitenkin koulussa esiin, kun yhä useampi oppilas oli lähellä kuolla tai ainakin murtaa jalkansa tai kätensä. Fidela otti Susanan pois koulusta ja lähetti hänet erääseen pieneen espanjalaiseen taikakouluun vain kuuden vuoden iässä.
Kaikki meni sielläkin hienoisesti pieleen, kun vain 7-vuotias Susana potkittiin pihalle koulusta. Niinpä Fidela kutsui äitinsä Rosa Marían asumaan kanssaan La Gomeralle opettamaan Susanaa, joka saikin Susanan taikuuden hieman kuriin. Samoihin aikoihin syntyi myös Susanan pikkusisko, Anna Carmen.
Kolmen vuoden kotiopetuksen jälkeen Susana pääsi palaamaan takaisin jästikouluun ja isoäiti sai jäädä asumaan täysihoitolaan. Muutamat vuodet kuluivat rauhassa ja syntyi Susanan ja Anna Carmenin pikkusisko María Carmen. Hänen syntymän jälkeen tilanne kärjistyi uudestaan. Helposti suuttuva nuori yhdistettynä ei kovin hyvin hallittuihin taikavoimiin ei ollut kauhean hyvä yhdistelmä, ja lopulta Fidela joutui ottamaan Susanan uudestaan pois koulusta. Hän alkoi välittömästi etsiä sopivaa koulua ympäri maailmaa, joka sopisi niin etäisyydeltään kuin kukkaron verotukseltaankin De Almeida Galvezin perheelle. Lopulta kahden vuoden etsinnän jälkeen löytyi Tylypahka AM. Hieman ränsistynyt ja vanhemmanpuoleinen koulu, mutta se sopi perheen budjettiin paremmin kuin hyvin.
Susana De Almeida

Darling, darling, doesn't have a problem
Lying to herself 'cause her liquor's top shelf