Amelia Birney

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Amelia Birney
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 19. Marraskuuta 2019, 18:02
Tupa: Puuskupuh

Amelia Birney

Viesti Kirjoittaja Amelia Birney »

-> esittely vielä kesken!

Nimi: Ama "Amelia" Thelma Birney
Syntymäaika: 10.7.2004, 15v
Sukupuoli: Tyttö
Tupa: Puuskupuh

Ulkonäkö:
Amelia on 160cm pitkä, eikä tästä enään edes kasvupyrähdyksenkään voimin paria senttiä enempää kasva. Painoa löytyy 49kg, ja tyttö on aika laiha.
Tytön iho on ruskea. Hänellä on soikion muotoinen pää, jota kehystää tummanruskeat/vähän mustaan taittuvat supertuuheat kiharat hiukset. Hiuksien kampaamisessakin menee niin paljon aikaa, ettei tyttö yleensä pidä niitä ponnarilla (paitsi urheillessa ja muissa tilanteissa, kun haluaa hiukset pois naamalta).

Tytön silmät ovat vaaleanruskeat ja pienehköt. Ei yleensä meikkaa muuten, kuin juhliin. Hänellä on myös korvanreiät, missä yleensä pitää hopeisia pieniä rengaskorvakoruja. Nenänsivun vasemman sieraimen päällä voit myös huomata hopeisen tappinenäkorun, joka ei - yllättäen - ollut tytön oma idea.

Päivittäisessä vaatetuksessa voit huomata erivärisiä (yleensä tummansinisiä ja mustia) farkkuja erilaisten hupparien tai villapaitojen kera. Kelta/ruskeasävyiset villapaidat ovatkin Amelian lempivaatteita talvisin, keltaisten villasukkien kera. Pitää yleensä korollisia kenkiä, joilla pystyy näyttämään - edes vähän - pidemmältä.

Luonne:
Tyttö on yleensä aina positiivinen ja iloinen, hän on puhelias ja ottaa uudet ihmiset helposti vastaan. Suurimman osan ajasta voit nähdä tytöllä hymyn huulilla, ja vaikka hän ei olekkaan mikään vitsiniekka, hän osaa nauraa hyville jutuille ja on huumorintajuinen. Kuitenkin hän on rauhallinen ja yrittää pitää kokoajan tietynlaisen mielenrauhan yllä, eikä tämän takia tyttö suutu helposti vaan pitää malttinsa vaikeissakin tilanteissa. Haluaa olla kaikille ystävällinen.
Ei osaa kunnolla ilmaista tunteitaan julkisesti monelle ihmiselle ja yrittää vältellä itkemistä julkisesti - peittämällä sen iloisella hymyllä. Sulkeutuu yleensä omiin oloihinsa käsittelemään tunteitaan.

Ei yleensä lähde mihinkään tyhmään juttuun mukaan, ellei paljon painosteta - ei myöskään halua olla mikään "tylsä" ihminen. Haluaa uskoa hyvää kaikista ja yrittää olla positiivinen kaikkia kohtaan. Tyttöä voisi ehkä kuvailla omalla tavallaan suloiseksi.

Tykkää paljon piirtämisestä ja maalaamisesta. Ei ole mikään mahtiliikkuja eikä hirveän musikaalinen. Ei ole hirveän hyvä koulussa, mutta tykkää paljon loitsuista.

Muuta:
- Allerginen tomaateille, omenoille ja siitepölylle
- Ei syö punaista lihaa