Ivana Grace

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Ivana Grace
Taikuri
Viestit: 26
Liittynyt: 23. Syyskuuta 2019, 18:18
Tupa: Puuskupuh

Ivana Grace

Viesti Kirjoittaja Ivana Grace »

Ivana Solène Grace

Kutsumanimi: Ivy
Ikä: 19 (30.05.2004)
Sukupuoli: Nainen
Kansalaisuus: Irlanti/Ranska
Puhutut kielet: Englanti (äidinkieli), iiri, ranska ja tšekki

Perhe: Ainoa lapsi, asuu äitinsä kanssa. Ei tiedä isästänsä oikeastaan mitään, mutta isän puolen isovanhempien kanssa läheinen.
Asuu:On syntynyt Iralnnissa, Dublinissa ja asunut siellä suurimman osan elämästään. Nykyisin asuu Lontoossa äitinsä kanssa.

Ulkonäkö:
Ivana on ruumiinrakenteeltaan hyvin sopusuhtainen, pituutta tytöllä on 166cm. Lihaksia löytyy, varsinkin käsistä, sillä on harrastanut seinä- ja vuorikiipeilyä 7-vuotiaasta asti.

Tytöllä on pitkät luonnostaan punaiset hiukset, joita värjää niitä ajoittain ruskeiksi tai punaruskeiksi, ja ne ovat luonnostaan hieman kiharat, varsinkin kostealla säällä. Hiuksiaan Ivana pitää enimmäkseen joko auki tai letillä, kiipeillessä tai muuten urheillessa hiukset yleensä nutturalla, jotta saa ne pysymään pois kasvoiltaan.

Silmien väri on vihreän ruskea.

Ivana on talvisin hyvinkin kalpea, mutta kesällä ruskettuu helposti ja kasvojen pisamat tulevat kunnolla esiin. Tyttö ei ole koskaan käyttänyt meikkiä, lukuun ottamatta pienenä tehtyjä kokeiluja äidin meikeillä tai kaverin luona kaverin äidin meikeillä.

Luonne:
Ivanan luonnetta on vaikea kuvata vain muutamalla sanalla. Hän on toisinaan hyvinkin sosiaalinen, kun taas toisinaan ei osaa sanoa oikein mitään. Hän on hyvin huono sosiaalisissa suhteissa, koska hänellä ei ole kovinkaan montaa ystävää ja viettää enimmäkseen aikaansa kotona. Yrittää kuitenkin aina parhaansa mukaan olla ystävällinen ja muut huomioon ottava. Koulussa häntä on aina pidetty omituisena ja on jäänyt hyvin paljon yksin.

Ivana on usein hyvin sinisilmäinen ja haluaa uskoa kaikista hyvää, häntä on myös hyvin helppo manipuloida tai huijata, sillä uskoo melkein kaiken mitä hänelle sanotaan. Ivana kuitenkin pitää uusiin ihmisiin tutustumisesta ja on siinä muutaman kerran onnistunut. Hänellä on yksi hyvä ystävä ala-asteelta ja toinen jonka on tavannut kesäleirillä. Ivana myös rakastaa kirjoja ja lukemista ja hänet usein löytääkin jostain kahvilasta tai muusta paikasta nenä kiinni kirjoissa. Tyttö on myös hyvin luonnonläheinen ja pitää hyvin paljon luonnossa liikkumisesta, sekä käytännössä kaikista eläimistä.

Muuta:
- Omistaa kaksi kissaa, jotka kulkevat hänen mukanaan melkein missä ikinä liikkuukaan. Sekä koiran, joka ei kuitenkaan koulussa ole mukana.
- Harrastaa seinä/vuorikiipeilyä
- Saanut tietää olevansa noita vasta 15-vuotiaana
- Opiskellut siitä asti itsenäisesti, niin paljon kuin mahdollista.
- On kasvissyöjä