Rafael Hawkes

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Rafael Hawkes
Taikuri
Viestit: 39
Liittynyt: 20. Syyskuuta 2019, 20:51
Tupa: Luihuinen

Rafael Hawkes

Viesti Kirjoittaja Rafael Hawkes »

Nimi: Rafael Chester Hawkes
Sukupuoli: poika
Syntymäaika: 30.11.2003
Tupa: Luihuinen
Luokka: kuudes
Taikasauva: Kuori haapaa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, kaksitoista ja puoli tuumaa
Kätisyys: oikea

Ulkonäkö: Rafaelilla on hiekanvaaleat hiukset, jotka kasvavat usein niin pitkiksi, että ne saa jonkinlaiselle poninhännälle niskaan. Pituus ja tyyli kuitenkin vaihtelevat kulloisenkin mielialan ja muodin mukaan.

Rafaelin silmät ovat vihreät ja iho ruskettuu helposti auringossa. Poika on pidemmänpuoleinen 15-vuotias ja näyttää siltä, että syntymäarpajaisissa hänelle on jaettu kaikki parhaat puolet: hymyilevät kasvot, karismaattinen olemus ja piirteet, joita voi nimittää vähintään hauskannäköisiksi.

Luonne: Rafael syntyi rikkaan puhdasverisen perheen iltatähdeksi. Hänellä on kaksi vanhempaa isoveljeä, Declan ja Edward jotka ovat molemmat jo naimisissa ja perustaneet omat perheensä. Niinpä Rafael kasvoi nuoruutensa hemmoteltuna nuorimpana poikana ilman minkäänlaisia vastuita, mutta kuitenkin tietäen, että veljet ovat jo saavuttaneet kaiken ennen nuorimmaista, eivätkä vanhemmat todennäköisesti vaikutu juuri mistään, mitä nuorimmainen tekee.

Ehkä osittain tästä syystä Rafael on huomionhakuinen eikä pidä toiseksi jäämisestä. Hän on erittäin huono häviäjä, määrätietoinen ja kunnianhimoinen, joskin pojalla on usein vaikeuksia erottaa tärkeitä tavoitteita vähemmän tärkeistä. Hän kuitenkin menettää kiinnostuksensa pian, jos kokee jonkin asian tylsäksi ja laittaa jonkun muun hoitamaan ikävät velvollisuudet – koska sellainen ihminen yleensä löytyy, tavalla tai toisella. Rafael on myös hyvä selittämään asioita itselleen edullisesti: jos hän joutuu luovuttamaan jonkin asian kanssa, asia ei selvästi ollut hänen huomionsa arvoinen.

Ulospäin varsin hurmaavan ja hyväntuulisen herrasmiehen takaa paljastuu hyvin raivostuttavan itsekäs, hemmoteltu poika, joka on tottunut saamaan haluamansa eikä pidä kieltävistä vastauksista. Rafael pitää ajatuksesta, että saa määrätä asioiden kulun ja juoksuttaa muita mielensä mukaan, eikä yleensä pidä siitä, jos jokin tai joku tulee hänen tielleen. Vaikka poika on koulutettu hyvätapaiseksi, hän ei yleensä siedä ihmisiä, jotka asettuvat poikkiteloin. Poika usein kostaa kokemansa nöyryytykset tavalla tai toisella, sillä pelkää niiden vaikuttavan maineeseensa.

Muuta: Rafaelin heikkous ovat liikkuvat kulkuneuvot, joita hän ei voi ohjata itse. Kaksi kertaa vuodessa hän joutuu nousemaan Tylypahkan pikajunaan, jonka kyydissä hänelle tulee hyvin, hyvin huono olo. Rafaelin matkapahoinvointi ulottuu myös porttiavaimiin ja hormeihin, muttei sentään hänen suosikkilajiinsa huispaukseen: luutaa sentään voi ohjata itse. Onkin siis tavanomaista, että Rafael katoaa junamatkoilla omiin oloihinsa, koska kokee matkapahoinvoinnin käsittämättömän noloksi.