Maaliskuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Maaliskuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Maaliskuu 2019


Tervehdys jäsenille

Maaliskuussa voitaneen jo alkaa virallisesti puhua keväästä ja AM:in pihamaillakin lumet ovat jo enimmäkseen sulaneet ja kuun aikana alkaa ehkä versota jo jotain vihreääkin. Pääsiäisen osuessa kuluvana vuonna vasta huhtikuulle, jää maaliskuun ainoaksi juhlallisuudeksi Pyhän Patrickin päivä eli Irlannin kansallispäivä, jota kuitenkin myös britit usein juhlistavat (puhumattakaan kaikista AM:in irlantilaissukuisista hahmoista). Juhla on viime vuosien saatossa noussut erityisen suosituksi AM:in Luihuisten keskuudessa, kenties juhlan vihreän tunnusvärin vuoksi... Tahtoipa sitten Pyhän Patrickin päivää juhlistaa tai ei, kevättä ja sen vihreyttä voivat kuitenkin varmasti juhlistaa kaikki! Alkaa olla aika hylätä viltit ja kaakaomukit takkatulten ääreen ja siirtyä itse ulos nauttimaan valoisemmista päivistä ja lämpimämmästä ilmasta!


Maaliskuun chatroolipeli-ilta
Maliskuun chatroolipeli-illassa pelataan... peli-iltaa! Oppilaskunta on nimittäin järjestänyt Suureen Saliin lautapeli-illan, jossa niin oppilaat kuin halukkaat opettajatkin pääsevät pelaamaan erilaisia velhojen ja jästien lauta- ja korttipelejä (räjähtävää näpäystä, Monopolya, Kimbleä, Aliasta... mitä ikinä keksittekään). Peli-illan ajankohdasta voi nyt äänestää foorumilla maanantaihin 4. maaliskuuta 2019 saakka ja sen jälkeen julkistetaan peli-illan päivämäärä.

Maaliskuun erikoiskirjahaaste
Maaliskuun erikoiskirjahaasteena luetaan nuorten (tässä tapauksessa alle 30-vuotiaiden) kirjailijoiden kirjoittamia kirjoja. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista ja siellä voi pyytää myös kirjasuosituksia, jos vaikka pää lyö tyhjää. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Maalis-huhtikuun roolipelihaaste
Maalis-huhtikuun roolipelihaasteessa kirjoitetaan hahmon nimestä tarina: toisin sanoen tarinan kappaleet alkavat siis hahmon nimen (tai nimien) kirjaimilla. Muuten tarinan aihe on vapaa (kunhan se liittyy hahmoosi). Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on huhtikuun loppuun eli tiistaihin 30. huhtikuuta 2019. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Caine "lomalla" kevään 2019
Allekirjoittanut on edelleen "lomalla" IRL-elämän velvollisuuksien (aka gradun) parissa. Yritän pitää AM:in olennaiset jutut pyörimässä, mutta mitään ekstraa ei luultavasti tulla kauheasti kevään aikana AM:issa näkemään. Lisäksi esimerkiksi vieraskirjaan ja sähköposteihin (myös hakemuksiin) vastaaminen kestää luultavasti tavallista pidempään. Pahoittelen häiriötä, mutta valitettavasti niin kauan kuin AM on harrastukseni eikä (palkallinen) kokopäivätyöni, pitää joidenkin asioiden mennä sen edelle. :(

Vuoden 2018 kirjahaasteen tulokset
Ovat edelleen tulossa joskus. Eivät kuulu tällä hetkellä kriittisimpiin AM-tehtäviin, mutta ovat kyllä siellä tehtävälistalla ja tulossa, kunhan aikaa ja motivaatiota löytyy.

Vuosikirjat 2016-2017 ja 2017-2018
Sama, vanha virsi vuosikirjojen kanssa: 2016-2017 vuosikirja on jo melkein koottu yhdessä Sebastianin kanssa, 2017-2018 myös melko hyvässä jamassa, mutta kummankin viimeistelyt ovat tällä hetkellä jäissä niin kauan kuin suurin osa ajastani (ja energiastani) kuluu IRL-elämässä gradun parissa. Vuosikirjan 2018-2019 kokoaminen toivottavasti sujuu vähän rivakammalla aikataululla ja se aloitetaan tämän kevään aikana ja siitä tulee minun sijaani vastaamaan Sebastian Madison, joten ehkä saamme sen jopa valmiiksi joskus ajallaan!


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.03.2019 - Numerologia 101: Oppitunti 5 ilmestyy
02.03.2019 - Prof. Vincent Coatesin (53 vuotta) syntymäpäivä
03.03.2019 - Jonathan Ortizin (16 vuotta) syntymäpäivä
05.03.2019 - Alfred Queensburyn (18 vuotta) syntymäpäivä
06.03.2019 - Uusikuu
08.03.2019 - Fasismin aatehistoria taikaamaailmassa: Oppitunti 3 ilmestyy
15.03.2019 - Darian Bringhamin (24 vuotta) syntymäpäivä
17.03.2019 - Pyhän Patrickin päivä
21.03.2019 - Täysikuu
23.03.2019 - Allen Lowettin (5 vuotta) syntymäpäivä
23.03.2019 - Klaus Schneiderin (32 vuotta) syntymäpäivä
31.03.2019 - Kesäaika alkaa (kelloja siirretään 1 tunti eteenpäin)


Maaliskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista