Ryhmätyötä & kermakaljaa

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Susie Fortune
Vanha konkari
Viestit: 90
Liittynyt: 10. Syyskuuta 2018, 13:04
Tupa: Puuskupuh

Re: Ryhmätyötä & kermakaljaa

Viesti Kirjoittaja Susie Fortune »

Susie kuunteli muiden keskustelua yrittäen pitäytyä vilkuilemasta taakseen. Hän ei kovinkaan mielellään istunut tällaisella paikalla, jossa selän takana saattoi kulkea... kuka tahansa. Keskittyen oman järkensä pitämiseen Susie kaivoi esille vihkonsa (koska ei hän voi olettaa siskon koko aikaa tulkkaavan, vaikka tuo sen tekisikin).

Susiella oli oikein hyvät syyt opiskella jästitietoa, eikä hän todellakaan tahtonut tehdä työtä huonosti, vaikka työympäristö olikin yksi ahdistavimmista mahdollisista. Joten hänen pitäisi yrittää keskittyä ja olla hyödyksi. Kai se onnistuisi.

Susie vilkaisi siskoonsa ja piirteli vihkoonsa muiden puhumia tusinaa erilaista veistä ja yleisimpiä keittiövälineitä, kattiloita ja paistinpannuja. Ei hänestä ollut ehdotuksia tekemään. Toivottavasti sisko hoitaisi puhumisen ja ideoimisen molempien puolesta...

Jayh ehdotukselle Susie pudisti päätään, vaikka muut tuntuivatkin siihen tarttuvan. Ihmisten nähden juominen... ei todellakaan tulisi tapahtumaan. Ei tässä elämässä. Tuskin seuraavassakaan.

//Roolipelipisteet palkittu tähän saakka. -Caine
She was burning herself,
and her hair was filled with ashes.
She was burning herself,
and her life becomes a flame.
Harry Chapin, Burning Herself
Viestiketju Lukittu