Nathaniel Beaumanoir

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Nathaniel Beaumanoir
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2018, 19:09
Tupa: Puuskupuh

Nathaniel Beaumanoir

Viesti Kirjoittaja Nathaniel Beaumanoir »

Nathaniel Beaumanoir
Nathan, Nat, Nate
15.6.2005, 15v.
Oppilas, Puuskupuh
Kielet joita puhuu ovat englanti, ranska, vähän suomea ja venäjää, pari sanaa ruotsia
Sauva on tuomipuuta, jossa yksisarvisen hiusydin, 13 ¾ " ja hiukan joustava. Enemmän oksa kuin sauva.
Luuta on Thunderbirdin 2020 malli, soveltuu pitkille ihmisille, nopea ja ketterä.
Pelaa huispausta jahtaajana ja osallistuu koululla musiikkikerhoon. On aina valmis osoittamaan mieltään.
Tekstistä poimittuja avainsanoja: Hiukset, napostelu, ilkikurinen, vegaani, oikeudentaju, huispaus, musiikki, ambivertti

Ulkonäkö: Nathanilla on lapaluille ylettyvät kiharat ruskeat tuuheat hiukset. Käyttää niissä öljyä joten kiharat ovat vahvat ja kauniit.
Laiha hieman atleettinen rakenne, on ollut aina ikäisekseen pitkä, nyt 186 pitkä. Nähdään usein huonossa ryhdissä vähän lysyssä, aina napostelemassa jotakin.
Kun ei ole väkinäisesti pukeutunut koulupukuun käyttää yleensä jotakin todella tavallista yllään, kuten hupparia ja rentoja housuja, keltaisia converseja, kanniskelee olallaan mustaa laukkua jossa on monia pinssejä ja tägejä.
Kesäisin ja juhlissa saattaa pukeutua kauniimmin, toisinaan laittautuu naisellisesti ja on nähty käyttävän jopa hameita.
Oikeassa korvassa on korvakoru (yleensä kultainen pieni aurinko) ja vasemmassa ranteessa aina nahkainen helmikoru, mutta muuten harvoin koruja yllä.
Iho on oliivi iho, joten pigmenttiä ympäri vuoden, saa helposti pisamia (yleensä kesäisin).
Kasvot ovat kauniit. Silmät ovat mantelin muotoiset ja hazelin vihreät. Kulmat ovat tuuheat ja tummat.
(Nathanin lookalikena Matthew Clavane)

Luonne: On yleensä ujo ja hiljainen, vaikka olisi todelliselta luonteeltaan räväkkä ja äänekäs. Omistaa loistavan huumorintajun, joka toisinaan saattaa näkyä pieninä pilkahduksina tai ilkikurisina (kuitenkin pahaatarkoittamattomina) temppuina/heittoina.
Koulussa pärjää varmasti ihan suht. hyvin kunhan vain uskoo itseensä. Ei saa parhaita arvosanoja ja kaikki tehtävät eivät tule tehdyksi ajallaan. Loistaa oppiaineista varmasti vain huispauksessa ja ennustuksessa, toh ja yrttitieto. Huonoimmillaan oppiaineissa jotka vaativat taikomista, oikeastaan mitään sauvatyöskentelyä tai muistamista. Omaa enemmän ns. ei mitattavissa olevaa älykkyyttä.
On hyvin kiltti, ja omaa vahvan oikeudentajun ja arvot (on vegaani). Osaa ottaa muut huomioon ja seuraa yleensä tilanteita sivusta, mutta jos pääsee johonkin mukaan voi toimia vähän tökerösti. Ilmaisee mielipiteensä suuressakin joukossa pelotta. Nykyisin Nathaniel kokee olevansa kömpelö hölösuu, josta kukaan ei pidä.
Harrastaa vähän mitä milloinkin, huispausta ja löhöilyä. Jästimaailmassa pelaa paljon koripalloa. Rakastaa musiikkia ja mielellään käyttää siihen aikaa. Nathan osaa soittaa akustista kitaraa ja bongoja. Pojalla on meneillään äänenmurros, mutta siitä huolimatta melodinen lauluääni, vähän Shawn Mendesmäinen.

Perhe ja menneisyys: Nathan lapsena https://i.pinimg.com/564x/18/01/32/1801 ... 7afb5b.jpg Natin äiti https://www.behance.net/gallery/26713577/Weronika on malli, Marilyn Lovelyn Beaumanoir, hän jäi leskeksi jokseenkin samoihin aikoihin kun tuli raskaaksi ja peri miehensä omaisuuden. Lapsen synnyttyä seurapiireissä huomattiin lapsen muistuttavan enemmän perheen puutarhuria kuin Marilynin edesmennyttä miestä, jonka takia suku joutui suljetuksi seurapiireistä. Natin äiti ei ollut hirveän kiinnostunut lapsestaan, joten kasvatteina toimivat lastenhoitaja, Marilynin siskot Lydia Desire ja Miriam Isabella ja muut ihmiset keitä hän vain löysi, yksi heistä oli Rastus Mineaqons, Marilynin kaukainen serkku. Rastus vahti mielellään lasta ja vei tätä mukanaan kaikkialle, kuten omaan kouluunsa, bänditreeneihin ja Amsterdamiin.. Rastus ja Nahtaniel ovat hyvin läheisiä, he ovat kuin veljekset.
Nuoresta iästä huolimatta Nat on kiertänyt maailmaa ja nähnyt paljon kaikenlaista elämää, mutta on kuitenkin ambivertti, jonka vuoksi on silti hiljainen ja syrjäänvetäytyvä.
Vuonna 2012 Nathanin äiti meni uusiin naimisiin erään Ranskan huispaustähden kanssa nimeltä Tyrell Jacquème (pelaa jahtaajaa). Hän sai pian häiden jälkeen pojan nimeltä Antoine. Nathan muutti näihin aikoihin sisäoppilaitoksen ja kesäisin hän asui useimmiten Rastuksen tai Rastuksen parhaanystävän Swabyn luona. Jästi koulusta hän siirtyi taikakotiopetukseen ensimmäiseksi kahdeksi kouluvuodeksi kunnes se kävi liian kalliiksi, sillä Marilyn ja Tyrell päättivät muutta isompaan kartanoon. Nathan siirtyi sitten AM tylypahkaan.
Vuoden alussa Nathanin äiti sai Nathanin isältä kirjeen, joka oli ollut jästipostissa hukuksissa vuosia. Rastus lähti jäljittämään Nathanin isää nimen ja vanhan osoitteen perusteella. Rastukselle selvisi, että isä on kuollut, mutta Nathanilla on sisaruksia Amerikoissa.
Viimeksi muokannut Nathaniel Beaumanoir, 17. Elokuuta 2020, 18:57. Yhteensä muokattu 13 kertaa.