Chatpelin ilmoittaminen [valmistuneet]

Tämä alue on tarkoitettu Tylypahka AM:ista valmistuneiden oppilaiden koulunjälkeisen elämän pelaamiseen. Mikäli sinulla on AM:ista valmistuneita hahmoja, mukaan voi ilmoittautua pelaamaan täällä.

Valvoja: Sebastian Madison

Avatar
Sebastian Madison
Ylläpidon kätyri
Viestit: 959
Liittynyt: 27. Joulukuuta 2013, 11:00
Tupa: Rohkelikko

Chatpelin ilmoittaminen [valmistuneet]

Viesti Kirjoittaja Sebastian Madison »

Tähän topiikkiin ilmoitetaan pelattuja chatpelejä, jotta niistä voi ansaita roolipelipisteitä. Chatpeleistä saa 5 pistettä / 1 h peliä, 4 tunnin aikarajalla. Tätä pidempiä pelejä saa toki pelata, mutta yhdestä chatpelistä voi saada korkeintaan 20 pistettä. Tämän lisäksi chatpeleistä myönnetään 0-2 bonuspistettä tiivistelmästä. Chatpelit tulee täysiä pisteitä varten ilmoittaa 2 viikon kuluessa niiden pelaamisesta. 2-4 viikon kuluessa ilmoitetuista peleistä saa 50 % täysistä pisteistä ja tätä vanhemmista peleistä ei saa pisteitä enää lainkaan. Muistathan siis ilmoittaa pelisi mahdollisimman pian pelaamisen jälkeen! Tiivistelmäkin on helpompi kirjoittaa, kun pelin tapahtumat ovat vielä tuoreena mielessä. Jokaisen chatpelissä olleen pelaajan on kirjoitettava oma tiivistelmänsä pelistä, jotta voi ansaita omat pisteensä! Peleistä kirjoitettuja tiivistelmiä saatetaan käyttää sellaisenaan tai yhdisteltyinä aikajanalla tai muissa paikoissa, joissa AM:in in-game-tapahtumia listataan.

Ilmoita jokainen peli erillisenä viestinään! Tämä helpottaa pisteytystä. (Jos sinulla on ollut useampi eri hahmo samassa pelissä mukana, tämän voi ilmoittaa yhdessä ja samassa viestissä, koska jokaisesta pelistä saa pisteet vain kerran hahmomäärästä riippumatta.)

Peleistä ilmoitetaan seuraavat tiedot (tähdellä merkityt ovat pakollisia):

*Pelattu: (minä päivänä peli on pelattu IRL)
*Pelissä mukana: (ketkä hahmot pelissä olivat mukana)
*Peliaika: (arviosi pelin kestosta noin puolen tunnin tarkkuudella, mahdolliset tauot poisluettuna ja vain siltä osin kun oma hahmosi oli mukana)
Pelin ajankohta: (mihin ajankohtaan peli sijoittuu in-game)
Pelipaikka: (missä peli tapahtui in-game)
*Tiivistelmä: (lyhyehkö tiivistelmä pelin tapahtumista omin sanoin kirjoitettuna)

Koodi: Valitse kaikki

[b]Pelattu:[/b]
[b]Pelissä mukana:[/b]
[b]Peliaika:[/b]
[b]Pelin ajankohta:[/b]
[b]Pelipaikka:[/b]
[b]Tiivistelmä:[/b]
Chat- ja foorumiroolipelit pisteytetään noin 1-2 kertaa kuukaudessa eli älä ihmettele, jos pisteesi viipyvät useamman viikon pelin ilmoittamisen jälkeen!
Sebastian Madison || Yliopisto || Moderaattori
Avatar
Lucas Mac Fhionnlaigh
Eliittiä
Viestit: 165
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2014, 20:48
Tupa: Rohkelikko
Viesti:

Re: Chatpelin ilmoittaminen [valmistuneet]

Viesti Kirjoittaja Lucas Mac Fhionnlaigh »

Pelattu: 23.09.2018
Pelissä mukana: Lucas Mac Fhionnlaigh, Jim Fort & Sebastian Madison
Peliaika: 1,5 h
Pelin ajankohta: Jokin kiva kevätpäivä melko pian Jimin valmistumisen jälkeen
Pelipaikka: Lucaksen ja Sebastianin kämppä
Tiivistelmä: Lucas ja Sebastian olivat kutsuneet Jimin kylään pitan tämän valmistumisen jälkeen järjestääkseen tälle pienet valmistujaisbileet, koska koulun valmistujaisjuhla tunnetusti oli aika säälittävä. Valitettavasti heidän omistakaan bileistään ei tullut ehkä kauhean bileet, koska he eivät oikein keksineet, keitä muita kutsuisivat sinne, mutta… Ainakin oli pizzaa ja kaljaa! Ja hieno valmistujaislahja Jimille! Jimin ilmiintyessä paikalle järjestelyt olivat vielä vähän kesken ja Lucas ja Sebastian ryntäsivät molemmat eteiseen tosi ei-epäilyttävästi. Kun lopulta paljastettiin Jimille juhlat, oli Lucaksella hieman vaikeuksia saada jästien paukkuserpentiiniä toimimaan, mutta onneksi Sebastian auttoi siinä. Sitten Jim sai kaksikolta lahjaksi drinkkikirjan, drinkintekotarpeita ja muuta tärkeää tulevalle yökerhonpitäjälle (sen vessanpöntön lisäksi). Jim mietti, että voisiko myös lavuaareja hakea koululta ja Lucas innostui ajatuksesta, mutta Sebastian yritti toppuutella näitä, koska eihän nyt koko koulua voinut tuhota. Sitten Jim alkoi kertoa Alesta, jonka oli tavannut Sianpäässä ja joka on Puolasta ja kova juhlija, mutta kuulemma tosi hyvä tyyppi ja Jim aikoi perustaa yökerhonsa tämän kanssa. Lucaksesta homma kuulosti vähän epäilyttävältä, mutta sellaista ei tietenkään sopinut sanoa ääneen, joten hän vain nyökkäili ja sitten puhuttiin yökerhon avajaisista ja muusta tärkeästä, kuten Sebastianin tyttöystävästä Staceysta. Lucas lupasi jopa käydä kotona joku kerta, jos Sebastian tahtoisi tuoda Staceyn yöksi. Lopuksi palattiin vielä Jimin yökerhon avajaisiin ja Lucas lupasi yrittää hoitaa paikalle myös median edustajia.

//9 pistettä -Caine
"Ja mä rakastun taas, oon tyhmä ja heikko. Kahleist vapaudun vaan jos tunteit yhtään ei oo."
Lucas Mac Fhionnlaigh, Rohkelikko, 6. luokka, huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni
Vastaa Viestiin