NPC-hahmosäännöt

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

NPC-hahmosäännöt

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

NPC-hahmoja eli non-player character (ei-pelaajahahmo) on ollut AM:issa jo ajan sivuun, mutta nyt olemme vihdoin luoneet yhtenevän käytännön sille, miten muillekin pelaajille pystyy esittelemään mahdolliset NPC-hahmonsa. Jatkossa useammin käytössä olevista tai muuten vain hahmosi elämässä suuressa roolissa olevasta NPC-hahmosta voi tehdä esittelyn NPC-hahmotopiikkiin. Alla ovat vielä ohjeet siitä, mikä tarkalleen on NPC-hahmo ja millaisia NPC-hahmoja Tylypahka AM:issa voi käyttää.

Mikä on NPC-hahmo?
NPC tulee englannin sanoista non-playable-character, joka tarkoittaa hahmoa, jolla kukaan ei pelaa. Hahmo on kuitenkin mukana peleissä maininnan / pienen toiminnan kautta tai sillä voi olla suurikin merkitys jollekin pelatulle hahmollesi.

Mitä NPC-hahmoja Tylypahka AM:issa saa olla?
NPC-hahmot on rajattu hahmoihin, joita voisit ajatella Tylypahkassa olevan. Näihin kuuluvat muut oppilaat sekä henkilökunta. Huomaathan, ettet voi kuitenkaan pelata henkilökuntaan NPC-hahmoksi sellaista virkaa, jolle löytyy jo pelaaja! Et voi myöskään pelata koululle esimerkiksi jästiä, sillä jästit eivät sovi taikamaailmaan. Jos sinulla on erikoisempi NPC (esim. oma kotitonttu), jonka haluaisit tuoda AM:iin, kysy ylläpidolta / moderaattoreilta asiasta. Ihan kaikkia NPC-hahmoja koululla ei valitettavasti välttämättä voi pelata, jotta oppilaat olisivat mahdollisimman tasavertaisia. NPC-hahmojen tulee myös olla sisäoppilaitoselämän kannalta järkeviä (esim. oppilashahmon vanhemmat eivät voi asustella koululla elleivät satu olemaan koululla töissä).

Jos pelaat jotakin NPC-hahmoa enemmän tai vähemmän säännöllisesti, toivomme sinun tekevän hahmosta esittelyn NPC-hahmotopiikkiin. Näin pysymme kaikki kärryillä siitä, kuka kukakin NPC-hahmo on ja kuka nämä on keksinyt. Esittelyyn riittää muutama lause. Muut pelaajat voivat käyttää keksittyjä NPC-hahmoja pienissä, hahmolle sopivissa taustarooleissa omissa peleissään, mutta isommista juonenkäänteistä pitää neuvotella hahmon keksijän kanssa.

Tarkemmat ohjeet NPC-hahmoesittelyn laatimiseen sekä lista AM:issa olevista NPC-hahmoista löytyy siis NPC-hahmotopiikkista.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista